發新話題

【何文田球局】 : 11月17日 (星期一) 9:00-11:00pm

引用:
原帖由 小明 於 2008-11-15 23:03 發表
遲左無位, so bad
小明哥, 如果唔怕逼, 歡迎出席

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-15 23:45 發表

小明哥, 如果唔怕逼, 歡迎出席
我都係下次再黎la, 下次會早d 報

引用:
原帖由 小明 於 2008-11-16 00:02 發表

我都係下次再黎la, 下次會早d 報
OK. See you next time

回復 51# 的帖子

Myron 兄,
Sorry, 星期一有事要好遲才來到, 既然有那麼多人出席, 那我可放心了, 一定爆滿!   
請把我 Quota 讓給其他兄弟啦!  下次再打 !

引用:
原帖由 alanhbest 於 2008-11-16 03:03 發表
Myron 兄,
Sorry, 星期一有事要好遲才來到, 既然有那麼多人出席, 那我可放心了, 一定爆滿!   
請把我 Quota 讓給其他兄弟啦!  下次再打 ! liness" />
可惜, 可惜. 聽講你係粒仔高仔, 仲諗住偷下師湊
下次再見la.

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-16 11:39 發表
麻煩myron, 小明會join啊, 唔該哂 liness" />
Noted and updated.

我comfirm去∼
可以偷師∼
Thx~

引用:
原帖由 skyer 於 2008-11-16 16:37 發表
我comfirm去∼
可以偷師∼
Thx~
Good. See you tomorrow.
仲有班長膠uncles可以一齊玩架

多謝各位出席.
今日一共打左33埸波, 每埸五局三, 由何文田之友對龍塘之友, 結果大家都打出身價, 過程相當緊湊, 最後結果17:16, 不過james話myron仔最後個埸鸁左個uncles就當打和堝, 所以都係握手言和
多謝James.
下星期再打過

仲有多謝0架妹光臨, 仲真係好nice

唔可以不停咁同啲長膠、防弧叔叔打,好易會死人。

龍塘之友真難打,每個都好獨當一面,好玩

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-17 23:59 發表
唔可以不停咁同啲長膠、防弧叔叔打,好易會死人。
agree! 我連續對兩個已經冇氣

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-18 00:01 發表

yes ar.
myron仔第一埸打完長膠uncle後, 差唔多氣絕身亡.
不過咁先練到佢手正手拉衝

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 00:11 發表

yes ar.
重有練到体能

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-18 00:10 發表

非常感謝MYRON安排今次波局~ liness" />
唔駛客氣, 有空再黎玩過牙,

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-18 00:13 發表

重有練到体能
打多幾次, 唔死實變大隻佬

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-18 00:01 發表

You're also using long pips yourself la....

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-11-18 00:10 發表

非常感謝MYRON安排今次波局~ liness" />
Should thank Myron's daddy instead....   But I feel kind of bad we didn't get to practise with you much 'cause of the competitions.  Next time we will try to practise with you more....

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 00:11 發表

yes ar.
Myron played very well tonight...beating the Long Pips uncle and the uncle who normally isn't afraid of long pips.  Good job....

發新話題
最近訪問的版塊