51 123
發新話題

【何文田球局】: 11月24日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

【何文田球局】: 11月24日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

今日戰果相當激烈, 同班長膠uncles打得難分難解, 希望下星期一再續未了緣.
日期 : 十一月二十四日 (星期一)  9-11pm
地點 : 何文田
Tables : 7 and 9 (2張已訂)
收費 ; HK$15/位
參加者 :
1. Myron
2. Littleray
3. 4466
4. MoneyTom
5. Susanna
6. Jack
7. 木子
8. Kwokwy (33_44) : bro of 44_66
9. 小吉

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-11-18 16:43

請儘量統一球局的格式. 謝 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

同班長膠叔叔打,偶一為之就可以,成日係咁唔掂,邊有咁好氣呀。其實我想同Myron打多過同長膠叔叔打,因為我見佢真係不停進步中呀。最衰星期三偉裕內部賽我哋又唔同組。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-18 11:39 發表
同班長膠叔叔打,偶一為之就可以,成日係咁唔掂,邊有咁好氣呀。其實我想同Myron打多過同長膠叔叔打,因為我見佢真係不停進步中呀。最衰星期三偉裕內部賽我哋又唔同組。
myron都好想再同你打番盤架. 不如下次你攪球局預埋佢ar
星期三大家打好的, 一齊出線咪對度law,   不過myron都...

星期三嘅小組裏面我都無一個有六成以上把握贏
算啦,大家出唔到線或者會係遺材賽度對到

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-18 11:39 發表
Next Monday you don't need to play with the 長膠叔叔 ga...you can play with Myron and me or other non-長膠 players...

下星期一多數唔去啦,因為星期日黃昏先打灣仔區賽,若果有得進一兩級都可能會太攰。若果一嘢俾人ko咗先再睇下何文田仲有無位報啦。

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 12:06 發表

myron都好想再同你打番盤架. 不如下次你攪球局預埋佢ar
星期三大家打好的, 一齊出線咪對度law,   不過myron都...
其實我諗過搞一個「老嫩對決」,由45歲或以上對15歲或以下;不過我唔係咁熟啲年青人,只識Myron同logtincom。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-18 12:29 發表
下星期一多數唔去啦,因為星期日黃昏先打灣仔區賽,若果有得進一兩級都可能會太攰。若果一嘢俾人ko咗先再睇下何文田仲有無位報啦。
myron禮拜日都打灣仔區賽, 不遇係大朝早, 希望可以打多一,兩埸, 唔駛咁快被人ko la.
下星期一預左你先, 可以咪黎玩下0羅.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-18 12:32 發表

其實我諗過搞一個「老嫩對決」,由45歲或以上對15歲或以下;不過我唔係咁熟啲年青人,只識Myron同logtincom。
哈哈, 可以諗諗, 你出post大把小朋友打la, 不過時間要就一就班小朋友.

how about a Men against girls match ar???  

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 12:37 發表

哈哈, 可以諗諗, 你出post大把小朋友打la, 不過時間要就一就班小朋友.
難就難在要就小朋友嘅時間啦。通常唔係一早一夜的話好難訂場。

點解冇人報0既? 可惜我有約不能來, 但都幫手PUSH

i wanna to join, thx

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-18 12:35 發表

myron禮拜日都打灣仔區賽, 不遇係大朝早, 希望可以打多一,兩埸, 唔駛咁快被人ko la.
下星期一預左你先, 可以咪黎玩下0羅.
係老就要認,打波唯有企定
噚晚打完偉裕內部賽,隻手痛到而家,今日寫出嚟啲字,好肉酸呀

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-20 16:55 發表

係老就要認,打波唯有企定
噚晚打完偉裕內部賽,隻手痛到而家,今日寫出嚟啲字,好肉酸呀
小心小心,吾好學我呀,要三個月無波打,手都痕埋,年紀大左真係吾可以吾認

所以我一早已經入邪...可以用少 d 力
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-20 17:27 發表
所以我一早已經入邪...可以用少 d 力
咁我都要入邪, 巳經用15蚊買左塊388D, 復出試下

真架.....下下用真力....真是會死人...入邪有排打.....
而你可以用邪膠推, tick....到時無人夠你打
香港乒乓網

回復 19# 的帖子

你想笑死人咩,只係想打耐D咁姐,減慢D速度,話時話,388D冇sponge,係吾係好難控??

51 123
發新話題
最近訪問的版塊