62 1234
發新話題

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

[何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm
地點 : 何文田體育館
Tables : #1, #2 and #3 (3張檯)
收費 ; HK$15/位

參加者 :
1. Myron
2. Bartender
3. Jack
4. David
5.
6.
7.
8.

本帖最近評分記錄

真是一波未完, 一波又起

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-11-25 00:09 發表
真是一波未完, 一波又起
係呀, 希望攪個固定球局, 多的人可以玩牙ma. Moon moon 下星期一黎唔黎?

今晚又係同啲粒仔呀、長膠呀打,對腳已經唔再屬於我

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 00:12 發表

係呀, 希望攪個固定球局, 多的人可以玩牙ma. Moon moon 下星期一黎唔黎?
星期一唔得喇, 因為星期二有固定球/飯局, 唔可以連續打咁多日,否則冇 permit.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-25 00:14 發表
今晚又係同啲粒仔呀、長膠呀打,對腳已經唔再屬於我
你係邊個呀? 未認得你.
我打幾場波都無氣喇, 想唔認老都唔得喇.
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-25 00:20 發表

我好難形容我係邊個。話我自己靚仔又唔係,話我唔靚仔又唔係。唯有下次見面打個招呼。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-25 00:41 發表

我好難形容我係邊個。話我自己靚仔又唔係,話我唔靚仔又唔係。唯有下次見面打個招呼。
佢唔係靚仔, 係靚佬

拉波超轉個位

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-25 00:20 發表

Jack, 你都認老?   今日好多MA, MB組架

wa 好有效率!!!

剛剛才回到家就見到這個post.

btw ths myron's father to  manage the ball game and let us have some competition with those '"Uncle" HAHA

莊!   唔該
本帖最近評分記錄

酒巴佬, 你終於返黎la. 昨晚比James同班uncles屈哂機, 6場雙打香哂
今次要報仇

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-11-25 01:52 發表
wa 好有效率!!!

剛剛才回到家就見到這個post.

btw ths myron's father to  manage the ball game and let us have some competition with those '"Uncle" HAHA
多謝參與. 有空再來玩過. 班uncles仲有好多絕技未出架

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 10:30 發表
酒巴佬, 你終於返黎la. 昨晚比James同班uncles屈哂機, 6場雙打香哂
今次要報仇
吓雙打我唔掂bor~~仿且james屈唔屈機都win硬啦,

係喎, 晨早報名有冇優惠呢? 什麼什麼early bird price?

如果係給james送33隻蛋比我就唔要了,多謝

may i join again?
early bird application for me too ~~
本帖最近評分記錄
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 10:30 發表
今次要報仇
我雙打都係香晒, 單打都係 WIN 過一場咋
對住長膠慢搓, 要有氣有力, 波熟 D 先有得贏

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-25 22:23 發表
may i join again?
early bird application for me too ~~
歡迎再次參加.

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-25 19:51 發表

吓雙打我唔掂bor~~仿且james屈唔屈機都win硬啦,
今次唔同佢地打雙打. 要諗諗計

62 1234
發新話題
最近訪問的版塊