發新話題

【何文田球局】: 12月1日(星期一) 9:00-11:00pm 何文田体育館

my 長膠 FH attack is not bad ga wor....

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-28 12:44 發表
my 長膠 FH attack is not bad ga wor....
see see.
呢個星期有3+2張檯, 可以打大循環喎. 對混哂, 好玩的.
冠軍 : 私人醒 2drinks
亞軍 : 1 drink (寶x力)
季,殿 : 普通drink x1

咁好玩點解唔遲一個星期先搞
星期日打完乒工內部賽之後恐怕對腳會留咗喺九龍公園。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-28 16:20 發表
咁好玩點解唔遲一個星期先搞
星期日打完乒工內部賽之後恐怕對腳會留咗喺九龍公園。
今次報名人數少左, 又book多張檯, 所以至諗下咁玩.
唔僅要la 15/12會攪個比賽, 獎品仲正, 可能有大啤
到時早的報名 (應該會以曾出席者優先)

我最愛這個獎品

竟然出到大啤做獎品,真係打跛腳都要打

小過童, 到時預埋你.

預埋我半打、不過最好系細啤 ............有少少要求仲要系藍妹

推推~~仲有無人黎架~~
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-25 01:11 發表

Jack, 你都認老?   今日好多MA, MB組架
仲未問返, 乜叫 MA, MB 組呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-29 00:10 發表

仲未問返, 乜叫 MA, MB 組呀?
MA - 55 over
MB - 45-54

引用:
原帖由 Myron 於 2008-11-29 00:27 發表

MA - 55 over
MB - 45-54
謝謝, 我仲以為有一組叫先進組, 包晒既 TIM

哎呀! 近年尾公司多野做攪到冇時間打波, 有獎品都冇機會攞了

如果獎品係budweiser beer, 另請啤酒女郎"班"獎, 我會努力d

啤酒女郎不需要身材太好的,例如趙x之/徐淑x 便可以了 thanks

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-29 09:23 發表
如果獎品係budweiser beer, 另請啤酒女郎"班"獎, 我會努力d

啤酒女郎不需要身材太好的,例如趙x之/徐淑x 便可以了liness" /> thanks
你係bartender, 緊識的啤酒姐姐la, 不如你請佢地黎

join

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-29 09:23 發表

啤酒女郎不需要身材太好的,例如趙x之/徐淑x 便可以了liness" /> thanks
有啤酒女郎, 打波既會開心 D, 你帶 D 黎喇

引用:
原帖由 jack 於 2008-11-29 23:36 發表

有啤酒女郎, 打波既會開心 D, 你帶 D 黎喇

老闆!咪玩啦! 有啤酒女郎我重會帶黎打兵乓波咩!

bartender你唔帶去打波你會帶去邊?

引用:
原帖由 bartender 於 2008-11-30 19:19 發表

老闆!咪玩啦! 有啤酒女郎我重會帶黎打兵乓波咩!
AGREED, 最多帶老婆黎打波~~ BEER GIRLS 就~~去開心

引用:
原帖由 david 於 2008-11-30 20:19 發表
bartender你唔帶去打波你會帶去邊?
帶去酒吧

帶去酒吧我唔信你鬼馬啦

發新話題
最近訪問的版塊