發新話題

【何文田球局】: 12月15日 (星期一) 晚上9:00 - 11:00(完)

引用:
原帖由 章魚零 於 2008-12-10 00:34 發表
join 呀...請留一個位 謝謝
很久不見, 難忘你的滑板式進攻

引用:
原帖由 章魚零 於 2008-12-10 00:34 發表
join 呀...請留一個位 謝謝
由於以曾參與球局優先, 只有暫放後備位, 待星期六優先報名結束, 便有最新資料, thx

喂bartender如果有啤酒妹真係帶d嚟好喎

我想去呀!!!!

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-9 23:26 發表
小過童, 呢度有啤酒飲呀, 快d 黎玩丫
Join.....................

今日好多野做無上來,爭D睇溜眼
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 skyer 於 2008-12-10 20:09 發表
我想去呀!!!!
黎la. 預埋你

引用:
原帖由 小過童 於 2008-12-10 20:32 發表

小過童終於忍唔住啤酒引惑了
Welcome

引用:

你係咪住寶逹架?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:

DRAW !!成功

join

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-11 00:25 發表
join
logtin 你唔怕夜呀? 要打到11pm喎 不過歡迎參加

引用:
原帖由 章魚零 於 2008-12-11 00:20 發表
參加球局優先..係指任何球局?...我同bartender 打過啦...放我在正選唔得嗎?
其實係指何文田球局優先. 不過應該只有4位未報, 所以必要時預20人la, 每組5人
已加入正選名單. 多謝支持

我想20人未必可以於2小時內完成, 我建議全部3局兩勝(包括決賽),可增加冷門出現

回復 1# 的帖子

我又想參加Please~

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-12-11 01:18 發表
我又想參加Please~
Updated.

又有得睇James007 大戰Avalox500

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-11 01:11 發表
我想20人未必可以於2小時內完成, 我建議全部3局兩勝(包括決賽),可增加冷門出現
10-11pm仲有5張檯, 必要時book埋佢. 應該打得哂

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-12-12 21:38 發表
又有得睇James007 大戰Avalox500
編埋佢地一組先
預告 : 可能有個high hand黎打

發新話題
最近訪問的版塊