發新話題

【何文田球局】: 12月15日 (星期一) 晚上9:00 - 11:00(完)

仲有2個位. 有冇邊位有興趣

我個friend想打, 代報名: 文田之友

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-13 23:29 發表
我個friend想打, 代報名: 文田之友
OK. updated

updated

20元入場費, 如果有能力o既, 還有機會拿走膠皮,底板和飲品, 認真超值

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-12-14 20:05 發表
20元入場費, 如果有能力o既, 還有機會拿走膠皮,底板和飲品, 認真超值
私人荷包贊助架, 冠亞季獎品已遇250元, 只係想大家打得開心, 同埋順便答謝班哥哥同uncles教小兒打長膠技巧
有興趣你又黎呀

回復 46# 的帖子

來 , 預我1個

welcome. updated

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-12-14 20:05 發表
係lo~最衰黎唔到

myron兄,你book左幾個場?

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-14 20:26 發表
係lo~最衰黎唔到
好多高手架. 真可惜

哈哈~我陪跑而已~

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-14 20:26 發表
myron兄,你book左幾個場?
頭一個鐘有 4-5張, 10pm後已book 6張, 仲有4張可以book埋, 所以應該打得哂

引用:
原帖由 skyer 於 2008-12-14 21:05 發表
哈哈~我陪跑而已~
你上次差唔多臝哂喎 不過今次高手如雲, 應該幾好玩既

join pls

引用:
原帖由 toshikenny 於 2008-12-15 00:14 發表
join pls
Welcome. Pls come on time

引用:
原帖由 skyer 於 2008-12-14 21:05 發表
哈哈~我陪跑而已~
有我 "JIN" 底~哈

PS. 你搓長枱反手位無西過黎, 我會自己打失
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Myron's daddy, I think you need to book one more table for 10 to 11, otherwise we maynot have time to finish...

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-15 09:36 發表
Myron's daddy, I think you need to book one more table for 10 to 11, otherwise we maynot have time to finish...
Can u book for me? No ID la. Tks

發新話題
最近訪問的版塊