發新話題

【何文田球局】: 12月15日 (星期一) 晚上9:00 - 11:00(完)

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-15 09:42 發表
居然有 神秘嘉賓
到時你就知.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-15 11:07 發表

到時你就知.
今晚我都在何文田喎....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-12-15 11:18 發表

今晚我都在何文田喎....
係呀, 唔排逢星期一晚都見你la  仲有friendstt, mryung....

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-15 11:23 發表

係呀, 唔排逢星期一晚都見你la  仲有friendstt, mryung....
今晚可以睇下你地比賽.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

今晚好好玩,多謝myron 的安排, 有幸與神秘嘉賓一戰, 雖輸2:1 ,但已覺贏了

謝謝 TERENCE & MYRON, 今日個個都好勁, 我要再加倍努力先追到你地既水平
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-16 00:15 發表
謝謝 TERENCE & MYRON, 今日個個都好勁, 我要再加倍努力先追到你地既水平
但你今日都好勁bor

How of the result?

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-16 00:20 發表

但你今日都好勁bor
都係拉波, 抽波, 失誤太多
哈哈 ~~ 今日本來好有機贏你架, 只要第三局尾, 果時我 HEAD 緊幾分, 只要自己唔攻, 你應該好難打下
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-16 00:07 發表
今晚好好玩,多謝myron 的安排, 有幸與神秘嘉賓一戰, 雖輸2:1 ,但已覺贏了
你打得好好!!!

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-16 00:52 發表

都係拉波, 抽波, 失誤太多
哈哈 ~~ 今日本來好有機贏你架, 只要第三局尾, 果時我 HEAD 緊幾分, 只要自己唔攻, 你應該好難打下
酒巴佬見遇罐啤啤獎品, 即刻打高幾分la. 連46都比佢打死左

原來你係神秘嘉賓, 你長膠有無打 CUT 波架?

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-16 00:07 發表
0羅到一局都當你win la. 抵你飲大啤

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:15 發表

酒巴佬見遇罐啤啤獎品, 即刻打高幾分la. 連46都比佢打死左
結果邊二個有啤酒飲呀?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-12-16 00:32 發表
How of the result?
上線冠軍 : 然仔
       亞季要下星期再戰
下線三甲 : Baetender, Uncle Chung, myron 下星期打埋佢 ( 為大啤而戰)

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-16 01:17 發表

結果邊二個有啤酒飲呀?
酒巴老預支一罐大啤, 下星期輸左要賠double

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:18 發表

上線冠軍 : 然仔
       亞季要下星期再戰
下線三甲 : Baetender, Uncle Chung, myron 下星期打埋佢 ( 為大啤而戰)
MYRON 未夠 "CHING", 唔飲得酒 ~~ 咁你叫佢讓下 D UNCLES 喇

今日多謝各位俾面出席, 令到何文田突然興旺起來. 由於人數超出預算, 所以賽程比較趕, 真係唔好意思, 希望大家見諒. Hope all of you enjoy the ball games tonight and continue to support this ball game every Monday la.

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-16 01:21 發表

MYRON 未夠 "CHING", 唔飲得酒 ~~ 咁你叫佢讓下 D UNCLES 喇
打少的力都食egg egg la. 好難讓喎. 放心la, 下線都係bartender 同uncle chung之爭,

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-16 01:26 發表

打少的力都食egg egg la. 好難讓喎. 放心la, 下線都係bartender 同uncle chung之爭,
Myron 既打法比較柔, 他現在只打下降期拉起個波, 可以再練返板上升期沖波, 能夠變速會好 DD

發新話題
最近訪問的版塊