發新話題

【何文田球局】: 12月22日 (星期一) 8:00-11:00pm 何文田體育館

Updated

liness" />

push

預埋我la, 我主要來試板,吾會打太多

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-21 08:52 發表
預埋我la, 我主要來試板,吾會打太多
Old Cake 兄, 歡迎. 睇下你塊388D1打成點先

係試木板,我呢陳年板爛左,亞kwok帶塊032我試

咁正. 龍珠D 388D1買哂la. , 可能你買左last一塊la.

由於myron既雙打partner今次出席, 所以想係9:30pm後打雙打, 歡迎自由組隊.
1. Myron + Alvin
2. Kwokwy + Old Cake
3. Jack + Bartender
4. James +
5  Uncles
6.
有少少獎品架, 又係大啤/drinks la.
冠 : 每人一罐blue girl ( bartender 至愛 )
亞 : 每人一罐drink

賽制: 分2組. 3隊出二打淘汰. 首對次. 5局3

咁我要part 阿kwok, 佢係我老人雙打partner

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-21 20:40 發表
啱啦,反正我要8:30左右先到,

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-21 19:05 發表
由於myron既雙打partner今次出席, 所以想係9:30pm後打雙打, 歡迎自由組隊.
2.
3.
4.
冠 : 每人一罐blue girl ( bartender 至愛 )
亞 : 每人 ...
奇 ... 9 個人出到5隊? 又有神秘嘉賓?
啤酒佬, PART 你好無呀 ... (如果你唔怕無 BLUE GIRL)?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

uncles  love to play doubles..

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-21 20:46 發表

啤酒佬, PART 你好無呀 ... (如果你唔怕無 BLUE GIRL)?
好~不過我玩double好屎, 請勿見怪

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-21 19:05 發表
2.
3.
4.
亞 : 每人 ...
terence,你不用買blue girl,因我會買定兩can beer, 預左之前未打完的比賽

引用:
原帖由 bartender 於 2008-12-21 23:45 發表

好~不過我玩double好屎, 請勿見怪
THANKS ~~ 我都好屎, 唔多識走位 ~~~ 屎+屎 => 死
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-12-21 20:40 發表
正呀. 早就想整場MB大戰MH啦. 今次可以私片了

引用:
原帖由 jack 於 2008-12-21 20:46 發表

仲有班uncles + James呢
佢地有5個人, 咁咪有7隊0羅, 可以打3張檯.

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-21 22:39 發表
uncles can love to play doubles..
可以叫uncle鍾早d到ma. 咁佢地可以8:30pm打埋上次下線決賽. 9:00pm開雙打
BD-Fan 你可以夾David打雙打, 或者打單打計分也可以

46 is coming again....confirmed.

發新話題
最近訪問的版塊