40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表
! h; q8 f/ ~4 a多謝兩位比機會我盡一點綿力
; J$ b( E7 E! o( j7 Q- ~有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表
. T5 W/ ~2 n/ H
! A$ Y9 F9 P& a! s' v有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
$ \2 ?5 |) r0 Q; z

) }# d5 j" ~; H% A% n+ Y. N9 s) V" u  w7 ^% |  n  M8 |3 n2 z* v6 M
; O* U$ n  j7 |! H
我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 ; D6 s& y8 E, E% o8 z

, G/ N2 w' V8 g2 J
% w/ F/ w! w0 d% c5 I* K2 I) i( `0 F: A+ v" }

% d( h- _1 b: [4 b8 P6 @我做人有底線的
7 b, i2 t0 E9 l6 G# X
條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 * w+ \2 L; W: k; _
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
  m8 H+ Y' G' C2 K+ {咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
% R( ^; {  i% Z9 e# k$ y& c; u+ A1 x0 x" E6 `9 |3 X+ X
咁我一向都無歧視佢喎
% f' t" i, ?2 q) B2 E9 Z2 a0 A% ^' E+ i# G" L0 O- B

9 `; j+ _8 f5 m9 H+ P我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表 " u1 D3 v0 g* I( b2 g
& V9 w0 g0 ~; D5 t& V  H. [  {
, f3 }7 y+ [0 v+ M0 X4 w: x- I( u; E" G
9 Z" F' [1 U$ u$ O; N8 ?
我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
+ _- W& @1 e: J) W6 k
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 % i7 b3 A) N3 \. j6 c
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
) O( n  {  u& C. ^你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 9 y* u9 i& W2 l  |5 I  V( a

% }- s7 ?" k7 D, x7 ?3 F* U你上次我都無話你騷擾喇
# A! ^4 C7 I# n4 g

/ `) H! D" u) H* [: `2 d2 J- T衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
; T  }0 ?# a0 e$ m& c9 R: B0 A; K* @+ G3 o* q

, h2 \9 K  p: F6 b衰貓外表的確斯文,奈何................................
" k4 ]# N  I) V6 a
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
9 {- s& N) ]9 ^! Y9 e0 `) T& Y我覺得好多 la...多謝 神秘人
. E1 }! r* v5 N9 B" G% [3 U! V
5 t" w$ p. Q" X2 l  }1 L我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 ( f, o0 h+ j  i, g4 [' u& n
你可以送個香吻比 佢.....
4 N" S. R$ }+ x* l. }' w3 i
9 `, m% ^1 E  l0 O' o9 X

4 j! t7 o$ W7 U  Q咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題