105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角( d! l' A: @. {+ c2 w3 i1 W: w% X; k
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~
& B( {) g8 _: J# f( c* k
8 ]3 U* A# `; [% i$ H2 @% g唯一係no.23 瑋仔o個組囉
; g. F1 @' {3 l, J- G* _. ~+ C% X9 u
: k. S/ l* H9 \" n5 [瑋仔屎緊.......咁多女, _. w* K' y; R$ W; q# h8 Q+ F
& p; V, Z) E( S# x
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表
. _# J0 p8 }9 f" _6 s唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
: {4 p0 ^1 z( k/ S

# C7 k2 }; t) e唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表 ) j1 A: V6 x; R5 q# h/ e6 k
睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
. h5 P. A# Z" @/ V
  _  U) I1 I) i, e  Y
我估瑋仔出唔到線~~~
% `( l3 [8 y1 X/ N; p# l2 v9 W( |
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 % _( b+ W$ [+ y3 {
* ?) o$ `' _. ]" b
5 c1 L* @0 x* g& [5 h+ E
唔係索女唔可以做架喎
% G1 Q; L# M- X9 {8 f1 Z6 Z7 S

5 r* Y" E/ B' w: S. o我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 ; |. j, ~6 T3 s+ M- D

4 m, M4 }2 l9 ^! o. ]) k5 Z, [" x! }8 e: ?$ h% Q
我都豬.....唔做咪唔做囉   
' G; x+ L. q6 }7 `9 I/ L
咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 8 C$ i3 ~! B3 J  Q) k& N3 z
表面睇無屎亡之組喎~~, H$ u- d# u% E8 }3 e4 y, h" k

3 K5 R" ]( z& u+ I唯一係no.23 瑋仔o個組囉  d* [! j- }+ q( a4 {! z4 ?

8 Q9 |5 k: y) z) W瑋仔屎緊.......咁多女
  u& x; u* G; x% d* T& J8 o: P9 |( Y7 S3 x
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
7 D/ d% u, g* K  z- E9 A9 p
) P- \) ]* N# p3 }! Z真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
- Q6 G! K6 w8 Z' ?, J
2 u- |$ p5 T. X1 b
/ b% v  [. G. I" I' G! G& c/ p唔係索女唔可以做架喎
- V9 a+ B2 G, M9 J  B, d8 m* b+ D

8 V( O, n, f' M& T5 X咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表 : ]; m% u; c- |
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
/ Y# \% n3 S: ]0 T* ^8 ^
2 Z3 r% T& {: I4 b( E
佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 # e3 T: B  D' j1 _
5 K; s7 I5 U5 A1 r. d
+ _0 O; a0 b3 v1 s  a* \* Z  N你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 9 L+ v4 I" ^0 N3 ~- ^$ C
$ t, n) r. v2 h  g% |
- B' M2 i- t, t
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表 , x. t5 X3 n2 \9 a5 N
表面睇無屎亡之組喎~~; f" f; n# {. Y6 [5 B6 y
: X: k6 B+ a  |! [5 o
唯一係no.23 瑋仔o個組囉- G9 s9 a# G2 \- A) t# U

' D$ |8 J2 ~( N# q. f瑋仔屎緊.......咁多女; X; t" }3 Z+ B1 g

2 P9 z- `9 y* G, h瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
, S8 j4 z4 m1 I8 R2 C) E% Y
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題