34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................+ @/ Z" M+ n! r  \1 S8 N4 _9 `; ^

( P3 V) o. l$ |, \( q7 p皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
, V# m& Y1 d4 H! F
6 O$ w( k) T& m* x5 ?皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示
8 R) U; {  y5 ?9 I/ i) v1 J, Q. J, \
  B6 X% B) \- {5 W意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
0 P# M  u4 L! o+ z# c3 I' M: f2 k( S# M- p- B! C1 z2 O5 @
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍
! e. F. d" n1 L+ y3 j) F
* O0 x5 k% V6 x4 P恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.' |; E: d; X: q0 @% [) ~9 Q0 }
希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
. F! E0 z2 T: t3 L- y/ v: ?4 R不是靠傍門左道。
, H- n4 H3 v6 o/ j' U一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表 6 Q6 z' v( e# m5 O  D% a
唔通瑤瑤當時去搵周公
( m1 O# s. o2 Y2 i0 l
7 u2 z& n0 }; j6 ?. K# i佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  ' B" O& t) |1 B
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒0 A! I2 \7 B2 a9 W, \9 c* _
佢球品好好1 K/ l1 a  W3 \% x3 |0 |, w
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表
. P3 h6 y. G: B* E* M2 G一個字
1 k) m% U6 M! ^$ J- M5 o( a: D1 ]4 b9 }1 |

* [! i9 s' u% H! D9 N) E一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表 & {- \) Q( s9 D1 c; y/ i
其實好多人都睇唔倒
, D. J" P9 h& Q+ E$ e3 [# `佢球品好好
( {; p# C. t5 V+ M場波亦都好好睇liness" />
6 \6 Q7 t5 u, V! J. o' j) j" ~# E- N5 r$ i$ i
相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 ( b0 Q6 ?* A) [4 I+ |$ g
# K( x. L2 h: ~* C& u3 [
5 t/ @/ F- R, Y9 C2 K) t
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
: |, y/ }. a' y/ e, r" R+ T/ Z
# U3 R- j& @: C甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表 3 `) x' e' H% C
3 q' _: x& J  X3 u" Z# R
7 Y) T9 k; V" H$ P; G" U9 ]0 R# x( i
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
: G3 f7 R: }% F  Z0 B! E; P( y/ y" @* H1 u; B+ g; K
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表
( i2 K' b, W9 u- [; B7 ~; m6 N1 T% S' g* [5 }. q8 B1 i% c* B

' }& R8 j* j! v$ o0 j今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
" I! M# L8 G4 {: n
) P  j8 @, M+ x9 S% m7 D
& R6 F7 W9 h; \: `  G原來可以特別淚邀請球判o架!7 y! Y, [2 A7 G
1 r/ R- Q5 C% {

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表
0 N2 q/ C& a% e# s$ Q9 V
% a3 m/ J# @6 B
% b) h& S+ `* b! a, y: z( w. z今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
! T8 @3 g+ W" ~3 Z+ d" R/ `6 j: w, ~: W8 q3 R. f
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題
最近訪問的版塊