發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

bd_fan 幫 龍的芯 報名,謝謝!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

快 d 叫風雲小子自已上來報翻
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到!thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me and helloman 報名 !Thanks
本帖最近評分記錄

好熱鬧既夏日端陽!

me too, please count me!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 just you or do you need to help your mem 2008-3-18 16:38

me and hoieeee
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 ok 孖公仔 2008-3-18 16:47
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又來..........加亞偉
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有個問題
0 e0 P  }- [8 P6 y如bamboo........那時禁了7月1禁
* t8 |+ H5 L. l! l% c0 u) [. K, t$ u但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)2 `$ ~3 D' m$ z2 J! {6 r
那我們禁不禁??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-18 16:55 發表
4 Z4 h8 B6 m9 M- O: H5 _$ _有個問題& K; }+ a6 A& [* J6 B- c
如bamboo........那時禁了7月1禁
$ O+ E! c1 R' z8 z: A/ v6 k但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
4 T5 l/ M: E; Z( |0 z那我們禁不禁??
; r1 _$ V- k* i( }' {
6 U& l6 Y4 P, Y( o* [* K我攪比賽, 你話禁不禁好呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表
9 y! Y7 T/ D  E3 [( f  ?( D; G9 F* S5 [# N4 h7 [; W

1 N0 K6 J* t! \2 s# X我攪比賽, 你話禁不禁好呢
# `7 I" ]7 q9 ~8 E( a) m9 l  ]禁條毛
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表
  L2 S8 t4 t: M. X: `0 q) J6 I9 l& v8 A. Z; d

' Y. n1 R- Q* N) b2 [# N) G3 g我攪比賽, 你話禁不禁好呢
9 u6 D% N( g4 v# X$ Q  j+ N我0地遲多半年先禁

已加. [: I5 }4 d; r* d6 A1 O
4 G: T: L" R1 o8 b
瑋仔, Bing, 一燈大師
香港乒乓網

贊助人 off+
7 C) D* c2 C$ p4 g4 i' p及 fatguy 參加
+ }8 k  O) e% \8 A7 C. f' F, K" H( M: r
thanks$ l: p. M; S+ K* ^, ?7 d* [
  y. T4 r* `0 Q+ t) @
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 收到 2008-3-19 17:29

還有三天接受板主優先報名...要報快 d 手
香港乒乓網

Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
本帖最近評分記錄

貓:* f& q7 o3 x. D4 \5 U9 s) m# I6 l* }
) o' J8 y; q, G) P$ f
贊助人 一燈大師 + 吉尼 報名

我幫 //RAY\\ 報名

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-19 23:11 發表
! i" B* b5 r7 u( [) B% z0 `/ jTopgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
9 h3 v( h8 o: _5 X( E. l6 i  q# |6 a
Topgun 是超級板主. 他想唔打都唔得....你呢 Moon 兄. 你打不打 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-19 20:01 發表
3 c& |, L# \) n3 |' K% a$ d5 j幫chuhoikuen同ohgnow報
* f& Q5 Y; B' g6 d
2 I( O6 u5 U' n( B
你是否問過他們 ??  若是叫他們 PM 我確認.  然后我加他們的名. 但是除你自己外, 你只可以加一個人.  你選一個吧
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊