發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
8 D5 u0 Q4 M* B係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
  v3 q- k+ S$ q
& i; q, p- r8 O7 d7 O" m+ Y* _3 R[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表 3 G2 O8 A/ A+ J+ Z2 l9 Y) x
比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 # g8 L0 x. @* K& g  e
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
5 G! y" J1 V. r) B' v, x' f. X% e7 y9 L% e) y4 F
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
7 v1 `# V  W; A' z
- M9 T6 m+ j; {  `  m6 v
5 y( [' S# s! E' M: d- A7 q0 X+ V你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
4 g, M( T) @1 R7 n% ]' `, a
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..
- }: i0 D) U- i5 ]2 }. J5 z近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去.. ) T! L; Y3 k0 W% C: }0 \
# i2 Q: e* J' h
等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表 1 S" }! }3 i5 E) b
maybe vs 瑋仔 again
, A: g" D" K" M( _* |' d9 y5 m, t你最近先ko我3:0
3 u7 F- ~. _, Y% r$ k7 H你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
2 ]/ s; ^7 w2 \/ d9 b- u
7 F3 @1 T# Y/ W1 x. p' I# W! Y$ [1 H# ?4 `7 r- `
靚靚咀 貢堅
+ e2 S8 j' G* e' i" D0 o( @
係呀,因為我最近玩緊器材
: @2 L7 \; Y/ q( s9 W準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 4 h0 @) H; Q8 F. g/ N; V

% ?& j+ K, q9 y8 f7 Q0 f9 ~6 y( E
" I" I) V4 _% S) m) S噢 ...... 渣油呀 瑋哥
+ _/ ~" U6 k$ x  [) {1 K7 ^星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表
/ Z: X0 i) B, Q( I% ~# C8 [' }5 U6 `4 X2 ~/ `

; `: ?& v! T9 t9 Q6 q3 m+ Y- K問問老實爺酸
- u- p' A# P2 S( h$ O9 g
有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表
$ Q' ~. h% B1 n/ n+ `5 U, h, g2 r7 D  |' M) V' _% _# Y
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
9 _4 M5 s) D  ^& D好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
, w* a: J. H2 |% ^, g7 V" A
5 m$ b% ]5 |- }4 ?" g8 l9 i# q好似好難為,咁難為就唔好做啦!
3 O2 @: U' U8 m' b今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是
8 m9 |( A# x3 n7 l% \" r8 e/ n! }# M8 m" L
瑋仔 vs Kiu Bo Bo8 H& W; h1 ?8 y3 `( o

# n% X9 z, \2 Y  b  J* E9 B兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊