40 12
發新話題

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

回歸盃 - 第二回 ( 特別嗚謝 )

多謝乒工廠, 今次出力相助我們一同攪今次比賽.  Gary_Cheung 辛苦你啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

希望今次試驗合作成功

多謝兩位比機會我盡一點綿力

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 00:55 發表 + l* Q$ X7 H! [8 X
多謝兩位比機會我盡一點綿力
7 ]. z  g& u( W有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:07 發表   c5 o" B3 C( f; m; _5 x9 v, M( O/ ^

9 i& f: S- f8 r# z有心出心,有$出$,兩樣都無就出賣
' [! {& B& ]4 `* \
; G* O+ w) U* ~/ g6 N. A; d

) X% l: r- s, f- h' K9 y- V
* ?6 A- C. I4 B; R我做人有底線的

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:09 發表 + p9 N1 p. }# G$ ~- n4 p; [
$ X$ E% F; ~8 x* O" @8 p. Q+ {! w

# `3 E& A$ Y$ h* E3 A
, d$ Q$ i/ u0 k; n. z) T% `. v: x8 r! A8 m* \* O( I, u
我做人有底線的
, i% u! P/ r0 P4 D9 I) f1 u條線咩色先

我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:12 發表 7 S' W6 E* @/ c$ M
我無 interested....輝 sir...你要啦...我論壇歡迎任何性取向的人
; C5 `5 k' n0 w; i
咁我一向都無歧視佢喎

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:13 發表
! d9 i9 g3 A4 `0 I: G, G4 M$ B! r& g8 C. R' G- F
咁我一向都無歧視佢喎
1 M( ~. l: p+ q0 f3 {) m# h

; J0 N0 h: R% U( y
; C% R8 E9 B2 ]1 }9 O& J我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公

你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
香港乒乓網

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:21 發表
, y2 q5 K9 l) [& m
4 J" {- [' p' P9 V% r3 u0 @$ ]4 j* \' U9 W" }3 }

6 R) v6 Z3 \( {- V- W- k" ~我夠無歧視你玩d咁野啦!! 衰公
  Q6 I# e5 ^6 N2 L  ?7 W( q
咁多人玩你唔通你全部歧視晒佢咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 01:33 發表 # w$ N1 W5 G3 P. x3 Z% ?& I
你們兩個...... ...總知你們唔好騷擾其它會員
* g% \- z+ ~; t; ?; |你上次我都無話你騷擾喇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-23 01:34 發表 ! g  ]5 f& U$ v
# o5 Q  F$ F! ^& @  z# w) K$ w7 G) f
你上次我都無話你騷擾喇
/ X& `3 d" B. b( P  @8 n" D

8 w0 ~. [7 z* \% Y衰貓外表的確斯文,奈何................................

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-23 01:42 發表
2 T+ q2 M4 S" s9 }5 B8 w' K, K7 }) V. m( p! |! V8 V4 M) B* e

7 a4 P$ x! q7 `- {7 x# O# q衰貓外表的確斯文,奈何................................
# ]4 y- Y4 b& R
C9

以前的騷擾主要是說噪音; 現在的會令人聯想到... ...

Thank you 有心人

得到回歸杯首位贊助人捐出$500 作為大會經費之用,本人謹代表全乒工廠同人向神秘人說聲道謝,捐款雖不多,但心意大家都會感受到,我地一定全力搞好呢個賽事!!!!

我覺得好多 la...多謝 神秘人
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 11:55 發表
  F0 B* v, t% d2 O0 X4 o/ Q6 ~我覺得好多 la...多謝 神秘人
! `/ P$ A7 q) _  ^, x
" m5 p4 p+ q/ n我諗梗點答謝佢

你可以送個香吻比 佢.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-2 12:02 發表 1 g! V6 v" ]" m6 u: p# X# q
你可以送個香吻比 佢.....
2 R% N2 ]: O9 r& ^
# E7 z6 l9 U! O4 \% ]$ R
$ S1 Z) N% J0 s7 k& a; e2 u咁你代表啦!! 你係喳fit人!!!!!!!

40 12
發新話題