105 123456
發新話題

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

回歸盃 - 第十六回 (死亡之組)

邊組是死亡之組 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回歸盃 - 私片用枱

1:00pm 前所有乒乓球枱只可用作熱身之用, 四人一張枱打對角" O) }) D# R! s- E
1:00pm 后, 部份空餘枱可作私片之用.  不設掃球 2 上 2 落 11分一局過
香港乒乓網

表面睇無屎亡之組喎~~7 a: ?! R7 Y- [0 Y
( C- {$ O" m( B4 m  _
唯一係no.23 瑋仔o個組囉
- ^5 f1 l, s* @+ L, ^7 F( v0 }' J- b. ?9 e: w+ [
瑋仔屎緊.......咁多女
4 N, h2 P& z% v! ^/ i- F9 @3 R/ o. i" s  c& ^
瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組

睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。

唔該我要做瑋仔呢組球証~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 21-6-2008 11:07 發表 # @. @. U; M! J
唔該我要做瑋仔呢組球証~~~
! l/ m0 Q' W8 F5 t

- @" X' @8 \, P/ A  }  ^唔係索女唔可以做架喎

引用:
原帖由 fatguy 於 21-6-2008 11:04 發表
  {" W4 i# k) |; e% W睇怕瑋仔嗰日直頭魂不附體,危險、危險。
2 v; l- o) M. }0 U- V5 [6 Q. c2 m! g6 _; y0 S' }8 }
我估瑋仔出唔到線~~~1 B: z8 Q- d3 A& H+ V
$ G% w1 B* b/ o- W
回報係兩個電話號碼

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 * `/ Z+ z, A3 T3 L9 ^

4 ~0 ~% }5 @) s; h; n7 i0 Q4 n" ?# Y+ \1 u" A  j
唔係索女唔可以做架喎
* Q7 Z( s7 V$ i' ?( s; ^) E3 j- [! u2 t4 E
我都豬.....唔做咪唔做囉

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 / T3 {( Q4 K, o% y6 N: a
+ u3 i# `- f  H8 K! ]
6 @6 [: V; b! ?- I1 _2 u
我都豬.....唔做咪唔做囉   
2 L% Q* F) x- O1 u# C$ _咁都叫豬? 咁其他果D仲唔係叫扒!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表   C3 E& s5 A/ N8 }+ D
表面睇無屎亡之組喎~~3 {# s; k6 Y/ q( t) O" \/ y- s
( r  N% k+ j5 k( v2 K: \
唯一係no.23 瑋仔o個組囉2 w; b9 U' q7 {5 J

% T- V9 `. C! a* V0 Q: M瑋仔屎緊.......咁多女
/ }1 z% j3 J3 z2 q' r- n3 E
$ @. g* l* O/ U$ Y5 U) j& Z' V0 I瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
5 @2 l8 q% r, S$ k8 y& O+ {$ W$ v1 c! ^+ Y1 k
真係WOR...論壇最靚仔果兩個都在這一組.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表
( H# k3 T' z. X' Y0 k! T4 F5 i9 S2 K# n; e
: c; ]. F- `( i$ ~
唔係索女唔可以做架喎
, @: r3 [/ s# C! |( D2 q7 I
7 X. P; A' j! i% S2 U5 w4 C: r5 l( r7 j咁你話 Yiu Yiu 索唔索先
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 11:19 發表 唔係索女唔可以做架喎
你吾怕頂痰罐!?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 11:34 發表 我都豬.....唔做咪唔做囉   
瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 12:16 發表
$ A- c2 s& `- }" |瑤瑤你做纙殺個組Foul佢發球!
! s/ `4 d* ?% i$ r- ^  k  O
% E  M6 \% ~. q( l" L- w' i3 v佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-6-21 12:33 發表 佢個肚腩姐檔....我唔識 Foul   
話時話球例上肚腩姐檔算吾算範規?

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 , Z5 J6 d% U2 o3 |& X
' |9 ~2 h$ O5 x: h% P6 c
) p& G) n3 m" _* ^; W$ _1 Y你條友仔唔好影射隊友喎.... 雖然我都想知
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 off+ 於 2008-6-21 13:00 發表 & t) q2 E: c, J6 q6 U) \
6 ^& j! f1 L* ?; g& X' Y9 L" k8 Y' m" p! K. e* H" g4 C
應該無明文規定, 但球例有寫話球員係有責任比球証清楚睇到發球......

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-6-21 10:33 發表
# R* q, y; {3 w% j表面睇無屎亡之組喎~~
. U$ I4 |. e0 p: R9 ^! d# |7 L" O6 `
唯一係no.23 瑋仔o個組囉( I/ ^" P4 z4 S4 ]- L

( q  u7 g( \' Q& Z) `3 ^瑋仔屎緊.......咁多女
+ n/ z- H( k0 o
6 K6 [; G/ N0 D7 r. x  E4 D瑋仔 + kiu bobo + candy + yan = 型男索女組
3 s& S" t& Z. ]0 E- Y
1皇3后定係3娘教子?總之羨慕!

105 123456
發新話題