56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.
3 N& t9 H* D4 K6 p/ _7 [我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次. 5 F) }0 ^+ `. [1 H
上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.' J9 ^2 [' Y, E3 F& j. g
而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
' S* c- I, A# ^, s如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 % H0 q# p9 D- e3 O1 c
6 d  ~0 P- {6 W3 E" p
你們呢....準備好未 ??7 g; F" b3 ]& g6 e' P; O" t$ _9 g
今次實力好多都好接近, 真是好難估. ( {# {7 W5 t* J7 i
所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我
/ W1 D. _  J6 ~6 ?. ~

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表
( f# }, p" P6 @) ~/ s# b9 U! j& O0 Q% h2 ijlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
& b% W% U3 J8 [! b; ?- f+ B
  C; n3 m+ C- C( `8 b3 P# {, t1 i8 U
welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表
+ C; J& i. q: c; L) B/ A  \我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
! t. G4 F- [2 e" o- f/ P' R

5 a; t3 d1 K# `$ _/ @咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你
1 F, v9 b- W# S/ ?  ~1 p5 R5 J你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表
% @( l* L, u$ ]: s+ j1 ^) h
; j4 s: |" t0 T. Y) V
' h& n( T9 K8 y/ o8 S7 jwelcome but i alway lose in first round
2 i0 Y$ c, x- ^6 m
6 n3 L- O( W! @- o' k9 R% q/ h
一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表 , n5 k$ p' N" X: A4 ~; U2 `  `
. K" O& t/ s5 d8 v4 A

+ A, p/ a% B( A& [+ b+ H一局 六分四
2 r* F2 s# j$ \( du still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
' P  J) E5 e7 K4 n3 ?一分過
/ n' i$ ^8 q, O  W+ [$ h

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表 8 M; q' S2 Y7 m9 x! A- N3 l
一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表
0 j  R. R# c+ R% D7 P; ^/ D. M滴死我強
9 @* L' D/ O! E7 ~+ `8 V: mi must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表 ! a  o; z7 v9 R
希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
, e3 v1 w# ~) T% W9 Y

5 T1 S3 N  G6 }; C8 Hour venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題
最近訪問的版塊