發新話題

丙組號外!

Good job
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

我加左海棉ma....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

萬達特製,超薄海綿,只供內銷!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

感謝各位支持. 今年打丙組已經是打得最好的一年,
還記得首次打丙組, 第一塲便輸防弧....其后都是第二或三輪便輸波......

其实近年無練波, 又少打波. 唯一是加入了萬達球局, 成日比至高境界抄, 又比3070沖爆.....
獲益良多. 加上今日賽前卓肥同我在希望館幫身, 打四set, win 足我三set. 令我自信心跌為零, 完全無壓力下打波.

今日要提一提. 多謝兩位朋友. 一位是前輩趙國偉先生, 另一位是廠長大人. 沒有他們我根本無打能進級,
雖然最后在16進8時不敵凱峰, 但他能win 我亦合情合理. 反為我勝了一些應該輸的人.
今日加加埋埋滴死同瀨網加埋無60個, 都有50次, 平均每局3-4次.  再一次對不起各位

今次雖然差一步, 但已是超標完成. 多謝各位.
----------------------------------------------------------
另外太陽真是名教練, 教邊個, 邊個win , 唔果唔係太陽, 我同卓朗都有机會.....輸少d, 所以我決定要射這個太陽落黎
香港乒乓網

今日首兩set wear  hkttf.com,
因為怕輸波掉慢達面, 后來vs mouse 穿萬達球衣!
原來 穿萬達球衣 "零捨不同"
香港乒乓網

好彩宜家係夜晚!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

邪貓射日
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

尋日有兩個關鍵把握唔到.

打到ROUND#4...WIN 緊5:2.....點知太陽叫了暫停........我即刻輸番5:6.....
然后打到9:9....我開波, 然后橫打中....唸住開多一個衝下旋, 點知球証突然話, 攪錯了, 應該對手開波....
即係話暫停回來時攪錯了.....心中突然打個突...不過球例便是咁樣, 我完全尊重球証的判決, 結果對手開波, 輸了一分, DEDUCE 再輸埋. 不過后生仔有氣有力, 輸波好合理.

今朝起身, 整個人散晒....要休3, 5 七個月......
香港乒乓網

引用:
原帖由 borkee 於 2011-7-2 23:00 發表
佢應該用舊嘢,加咗秘密冇氣!
這句講得好
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

我都想同 貓哥打下波,試下有機邪
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-3 13:46 發表
我都想同 貓哥打下波,試下有機邪
你可以星期一上萬達球局呀。

你打win 左我師父,我點夠你打
香港乒乓網

如果無計錯,mao mao今次+左38分,去到217分, 夠分上乙組,下次mao mao 可能要打乙組,丙組的波友們吾洗再對mao mao la.....
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

Old cake 兄,你仲清楚過我,乙組我未有資格打,等我打好d攻擊先la
香港乒乓網

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-3 13:57 發表
你可以星期一上萬達球局呀。
好啊!遲D我上來學野
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 14:11 發表
你打win 左我師父,我點夠你打
邪王兄 個日  着住件 將軍 衫!!  我只 是件 騎乒 仔
你知啦,兵仔  點同將軍 打啊
將軍 大人 放下水 讓下 D 卒仔 後輩 好正常 姐=》

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-7-3 18:15 發表

好啊!遲D我上來學野
係就約多三個人同去地打友誼賽。

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-3 00:33 發表
感謝各位支持. 今年打丙組已經是打得最好的一年,
還記得首次打丙組, 第一塲便輸防弧....其后都是第二或三輪便輸波......

其实近年無練波, 又少打波. 唯一是加入了萬達球局, 成日比至高境界抄, 又比 ...
Agree

回復 35# 的帖子

I計mao mao今次+左29分wow

發新話題