35 12
發新話題

衰貓不外如是

食蛋蛋都要打呀!長膠萬歲!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

七哥, 快d來發揮你的長膠橫打
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

生膠也出來會一會奇乒
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-7 12:38 發表
柔中帶剛,剛中又帶柔
下次再打我要破蛋

省港奇乒先在丙團3:1 ko 邪王jack
然后昨晚大抄屎波貓
佢已成為長膠的公敵
要唸唸計
貓哥 駛唔駛  玩得甘盡啊 吹雞
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

吹吹雞.......
好波一定要多人知 la.....
香港乒乓網

但你未答我, 你師承邊道, 點解咁好波...  同埋點樣可以在你手上取一局
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-7 14:26 發表
但你未答我, 你師承邊道, 點解咁好波...  同埋點樣可以在你手上取一局
好波  就唔會 男丙 比人KO了。無人甘蠢會話自己缺點比人知
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)

單單看頭像, 我便知輸硬比你......一隻馬...一隻貓.....
看來我要改名
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-7-7 14:38 發表
單單看頭像, 我便知輸硬比你......一隻馬...一隻貓.....
看來我要改名
貓變 老虎 或 狮子=》
貓仔變 老虎仔 或 狮子仔=》

下週貓仔會到陽光, 如果有幸幫我教訓下佢
香港乒乓網

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-7-7 00:52 發表

仲有我捧你塲啊,最後一塲,人係小D..
多謝OLDCAKE兄

你幾點收鋪架~~~ 睇泥真係好多人想比你KO∼∼∼ (或再KO∼∼

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-7-7 20:53 發表
你幾點收鋪架~~~ 睇泥真係好多人想比你KO∼∼∼ (或再KO∼∼
七點 收檔,仇口甘多,甘多人想KO我

睇怕真係要報名搞騎乒球局~~  E次真係會打到你無氣

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2011-7-8 00:43 發表
睇怕真係要報名搞騎乒球局~~  E次真係會打到你無氣
圍摳騎乒 球局 就真

35 12
發新話題
最近訪問的版塊