發新話題

隻衰貓果然有番啲斤量

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

隻衰貓果然有番啲斤量

今晚球局,同隻衰貓打番兩 set, 第一 set 佢放鬆咗所以輸比我 但係第二 set佢稍為認真啲就抄起咗我

睇黎都要諗諗辦法對付隻衰貓
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-7-4 22:30 發表
今晚球局,同隻衰貓打番兩 set, 第一 set 佢放鬆?所以輸比我 但係第二 set佢稍為認真?就抄起?我

睇黎都要諗諗辦法對付隻衰貓
你找太陽邦你操下la.哈哈哈哈。

太陽咁正人君子,我驚佢唔明邪心

本來我都有諗過搵你架

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-7-5 00:04 發表
太陽咁正人君子,我驚佢唔明邪心

本來我都有諗過搵你,但係你的水準
我咁差一定教5到你。

cat 成日揸流灘ga

跟你打十次, 才WIN你一次, 仲要橫網滴死超技術出齊。。。至高哥,你米玩我啦
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我無端端又俾人擺上枱
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

衰貓要請你飲嘢吖嗎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-5 02:29 發表 我無端端又俾人擺上枱
呢期你紅吖嗎(其實你期期都咁紅囉)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2011-7-5 07:48 發表

呢期你紅吖嗎(其實你期期都咁紅囉)
唔係掛

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 小閒 於 2011-7-5 00:24 發表
我咁差一定教5到你。
你教唔到我因為我無慧根,資質差
唯有喺你每次打爆我時偷下 C 啦

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-5 08:21 發表

唔係掛
乜唔係呀,我個仔跟你學咗幾堂就當正你偶像
尋日仲話喺九龍塘見到你添

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-7-5 10:49 發表

乜唔係呀,我個仔跟你學咗幾堂就當正你偶像
尋日仲話喺九龍塘見到你添
我昨日都冇去九龍塘

乒匯乒乓球會

he said "kowloon tong", not corewall street.... where are you go ? who go with you ?  be honest .........

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-5 11:31 發表

我昨日都冇去九龍塘
咦~咁奇?!亞仔明明話比我聽尋日喺校車度望出去見到你 wow~咁你喺16:50 -17:30 在不在九龍塘至美孚沿途位置呢

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-7-5 11:53 發表

咦~咁奇?!亞仔明明話比我聽尋日喺校車度望出去見到你 wow~咁你喺16:50 -17:30 在不在九龍塘至美孚沿途位置呢
我昨日係4點係青衣出發,撘巴士直往第一城上堂,5-7,然後食野,7點三撘巴士出太子喎

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 mao 於 2011-7-5 11:34 發表
he said "kowloon tong", not corewall street.... where are you go ? who go with you ?  be honest .........
咪亂諗

乒匯乒乓球會

should be Cornwall Street

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-7-5 12:55 發表

我昨日係4點係青衣出發,撘巴士直往第一城上堂,5-7,然後食野,7點三撘巴士出太子喎
等我今晚盤下亞仔先 不過四歲半小朋友都係落唔到乜野口供

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-7-5 14:08 發表

等我今晚盤下亞仔先 不過四歲半小朋友都係落唔到乜野口供
難道佢日有所思,夜有所夢

乒匯乒乓球會

發新話題
最近訪問的版塊