57 123
發新話題

原來贏波要撕衫! 你點看?

原來贏波要撕衫! 你點看?

歡迎討論下.....乒乓球好少咁激...
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

張繼科剛都撕了.

如果王皓無開失波
香港乒乓網

張繼科
板:黑水晶
展藝卓球

我從來都無機會撕
香港乒乓網

霸氣十足

太陽好波
香港乒乓網

太陽請食飯
香港乒乓網

回復 7# 的帖子

我都想揾佢學波

jIke有開演唱會feel

我唔著衫打波既

我諗佢一定被罰,因為佢咁做等於撕國旗,所以我哋準備聯署,希望國家隊唔好罰佢!

李0牌衫一撕就報銷

唔明點解乒乓球冇交換球衣 ? (足球都有啦)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我都要學下
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

撕第一下撕爛衫領, 係興奮,可以接受到.
再撕多幾下,撤底撕爛,表現野性,Show 肌肉, 有d反感....
好似話比世界聽宜家d中國人係咁樣嫁...
羸得有風度,同謙虛會受人尊敬多d......

不求輸贏,只求鑽研.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-5-15 23:15 發表
我都要學下
你等d女 fans 幫你啦
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-5-15 23:26 發表

你等d女 fans 幫你啦
第一,冇女FANS
第二,咁咪好變態
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我想看太陽撕三
香港乒乓網

57 123
發新話題