26 12
發新話題

(正邪大戰) 菜后吹水

(正邪大戰) 菜后吹水

今日10打10, 共100塲波....
邪氣WIN左71塲。。。。。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

邪氣當道
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2011-6-13 00:44 發表
邪氣當道
你又5黎打。

引用:
邪氣當道
咁快弧兄快點加多塊粒仔反手做邪氣啦

I could only win 9 matches......xp

7 哥永遠是我的克星。。。又永遠咁好人唔會3:0或2:0KO我
香港乒乓網

恭贺邪门兄弟!!!!
洪华山

尋日終於見到阿貓絕學 對手側身爆沖,阿貓施展絕學,閘到個波貼住個網亳無弧線直標正手 完美KO對手

引用:
邪氣當道
快弧兄!邪氣為正道
你炔D捨明投暗 改正歸邪

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-6-13 00:38 發表 今日10打10, 共100塲波....邪氣WIN左71塲。。。。。
勁呀!邪氣萬歲!
好彩我唔喺度,如果唔係61場呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

其實我都想里但星期日好難放底個囡同家政大臣
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-6-13 08:15 發表
其實我都想里但星期日好難放底個囡同家政大臣
你埋就贏多10場,一來一回就即係91/100 !!

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-6-13 00:49 發表

咁快弧兄快點加多塊粒仔反手做邪氣啦
見舜兄d粒仔咁勁,我都想搵塊粒仔跟舜兄學吓野
迎接大球時代來臨
tigerone is the strongest

所謂正氣嬴得29.……邪氣勁呀!

引用:
原帖由 3gp 於 2011-6-13 10:29 發表
所謂正氣嬴得29.……邪氣勁呀!
你板直板橫打都好犀利啦.......我俾你打爆左塊長膠...惨惨

昨天其實邪氣輸波, 因為差不多, 塊塊長膠都茶了voc, 又超長, 全部 foul 晒
香港乒乓網

你都想打反貼喇爆左就好la

10個邪氣, 最少有五塊係tihbar~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-6-13 10:36 發表
昨天其實邪氣輸波, 因為差不多, 塊塊長膠都茶了voc, 又超長, 全部 foul 晒
我無違規架,我塊板全部符合ITTF標淮 !貓兄你果塊就......

差不多
我果快....無一樣合規格
香港乒乓網

26 12
發新話題