57 123
發新話題

請問丁組冠軍mouse點對付

請問丁組冠軍mouse點對付

好驚!可能丙組要

Cat vs Mouse......腳仔陣

啱啱mouse 哥又拿埋北區冠軍

Mao Gor, 咪玩我啦

排頭都贏晒la,貓捉老鼠喎,駛乜驚呀,
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

回復 1# 的帖子

講真,第一回合我都未必贏到啦。似乎我驚你多個你驚我wor,再者球局比賽我都未贏過你wor...........

見到mouse哥無驚無險就嬴左北區MB冠軍, 太厲害啦

打比賽同打球局是兩回事
加上我又進入低潮冇板冇膠,如有辛遇上能否留一條全屍

貓捉老鼠  還是鼠捕貓     貓鼠大戰,有 好戲睇 ;lol
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

tom & jerry

回復 8# 的帖子

你個文峯兄都玩我..

貓捉老鼠 應該貓win
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 Swirl 於 2011-6-20 11:41 發表
tom & jerry
Jerry always wins ga.

投降當輸一半
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

回復 14# 的帖子

That is me

TOM AND JERRY
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

根本就係...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

回復 17# 的帖子

你個死佬,玩嘢呀.....

mouse對衰貓一定好精彩呀! 我精神上支持隻衰貓....但實際上我又想mouse哥贏喎!真難決定呀

回復 23# 的帖子

you lor.

57 123
發新話題