發新話題

激嬲女人的後果

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
傷亡慘重

女人...

呢個無疑係果...但是因呢?
無因未必有果喎...

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-6-8 13:47 發表

師傅兄,如果某人對你的鏡頭咁樣攪法,你會點做?

1.以後唔打乒乓球?
2.當無事發生,買過哂d鏡頭?
3.叫某人陪錢?
4.同某人死過?
happy 仔兄,

5. call 白車送佢入青山
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

愛是恆久忍耐,又有恩賜,
愛是不嫉妒,不自誇,不張狂
不作害羞的事,
不求自己的益處
不輕易發怒
.......
愛是永不止息的

愛她便要努力接受她所有的事情,
這才算是愛

好好

如果相片改為 te edgy o5 , 64, timo, taksim......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

見到d 鏡頭攪成咁... 我都覺得好慘呀...

好彩係鏡頭姐...如果係人就大件事呀!

掟爛貴嘢發皮四係明星級人馬o既行為!

What 's matter?
The lens so bad.

引用:
原帖由 Edward 於 2011-6-8 11:47 發表
http://www.dchome.net/viewthread ... ght&page=111298
偷偷地去廁所哭一埸會好d

d鏡爛曬好彩還有最後一支鏡影低d證據
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

好慘....!!!!

深感同情

Edward 兄 ! 我見由憐 ! 節哀順變 ! 阿門 !

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-6-8 23:10 發表
Edward 兄 ! 我見由憐 ! 節哀順變 ! 阿門 !
要澄清一點, 鏡頭唔係我架, 我唔會買咁貴既鏡頭, 不過我幾塊波板同膠皮都唔平, 我太座亦唔會反對我打波, Happy仔就驚 o的 最大可能係比佢太座將波板當柴燒!

引用:
原帖由 Edward 於 2011-6-8 23:48 發表

要澄清一點, 鏡頭唔係我架, 我唔會買咁貴既鏡頭, 不過我幾塊波板同膠皮都唔平, 我太座亦唔會反對我打波, Happy仔就驚 o的 最大可能係比佢太座將波板當柴燒!
唔係你嘅都好 d , 如果唔係我地冇靚相睇喇.
不過都同個位仁兄講聲 "節哀順變" 啦.

今次鏡頭,下次人頭!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-6-8 20:50 發表
今次鏡頭,下次人頭!!
仲有兩個幾月天口慶, 人特別火, '吸'少陣冷氣或飲了一次涼茶都唔得... ... 今次鏡頭, 下次磚頭(拆屋)

個女人真系好
比個借口男人換老婆二奶

......................
①: 柳承敏 Max(99G), Xiom Sigma 1 Pro Max
②: Darker Speed 90 10mm Jpen (98G), Xiom Omega IV Pro Max
③: 柳承敏 G-Max(92G), Xiom Omega IV Pro Max
④: 柳承敏 G-Max(82G), Xiom Omega IV Pro Max
⑤: 柳承敏 G-Max  (91G),
⑥: Cypress-S KOR  10.5mm (91G),
⑦: Darker Speed 90 10mm *3(102G,100G,98G),
⑩: Darker Speed 90 特厚10.5mm 105G

發新話題
最近訪問的版塊