24 12
發新話題

這個球館靚嗎?

這個球館靚嗎?

你地估下這個球館在哪裏? 比起香港的又如何呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
明白什麼都總有限期

我上次去澳門都相似, 個球館好靚, 又新又乾淨
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

好正woo............在那裡???

有無冷氣架??

有冷氣 , 其實呢度係氹仔"澳門蛋" , 係澳門青年隊訓練的地方。
明白什麼都總有限期

外人可以入去打嗎???

嘩, 個場館好寬敞!

回復 6# 的帖子

一般來講係唔可以 , 要識人才有可能入去打波。
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2009-3-30 16:20 發表
oh....icic...可惜可惜!!

引用:
原帖由 一燈大師 於 30-3-2009 04:20 PM 發表
咁我地下次去澳門,約去果度打比賽咪得囉

引用:
原帖由 一燈大師 於 2009-3-30 16:20 發表
大師係澳門通...有可能識人喎...
有機會帶埋小弟去睇下(唔落場)都好...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

去澳門飲飲食食+打波. 正!!!

係呀係呀

去澳門打球係好, 但船飛來回計起來仲貴過番大陸練波!

如果實x和球館有o甘ge環境質素,o甘就正law...

引用:
原帖由 胡胡 於 2009-3-31 01:22 發表

唔好講環境,空氣質素都相差好遠
係la,走多兩步都好似想死tim ma
事關不才走去練步法,推擋,側身拉,後接交差步扑正手,唔夠一藍波都走到幾乎斷氣.orz

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2009-3-31 01:20 發表
如果實x和球館有o甘ge環境質素,o甘就正law...
咁就唔止35人仔一個鐘了。
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

回復 11# 的帖子

冇問題 , 如果大家有意思ge , 我會同佢地傾下。
不過嗰度比較遠 , 搭車唔係咁方便 , 但就啱哂你同..... , 因為對面係 VENETIAN , 哈.....
明白什麼都總有限期

24 12
發新話題