23 12
發新話題

已交收【無償交換】Tenergy 05

已交收【無償交換】Tenergy 05

Tenergy 05
90% new (用了約兩星期)
橫板 Butterfly 板型

價格 :
會員 : 1500分論壇積分
版主 : 1000  
資深版主 : 500

有意請留言 (先到先得)
可平日到歌街或希望館取 (或郵寄)

【本站通告】無償交換計劃
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=46353
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

直板定橫板型,如係橫板我想要
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -10 行政扣分 2012-2-3 15:54

橫板的.....無問題. 你想去取, 還是寄比你
版主只需扣除 1000分.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-3 15:40 發表
I'm interested ar cat cat

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-3 15:40 發表
嚟攞吧唔知哪日方便呢

引用:
原帖由 andy148 於 2012-2-3 15:42 發表

I'm interested ar cat cat
你慢左 la, 仲有....要 1500分, 你未夠分
香港乒乓網

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-3 15:42 發表

嚟攞吧唔知哪日方便呢
你 pm 告訴我....在希望黑暗球館. 你什麼時候來都得, 我叫人準備
香港乒乓網

收貨滿意才扣分
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-3 15:53 發表

你 pm 告訴我....在希望黑暗球館. 你什麼時候來都得, 我叫人準備
多謝貓哥 ,已pm

you are welcome
香港乒乓網

恭喜wilson得獎................

引用:
原帖由 nwa10 於 2012-2-3 16:48 發表
恭喜wilson得獎................
多謝nwa兄

恭喜wilson
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-2-5 19:45 發表
恭喜wilson
thx sky

恭喜wilson

恭喜
PS: 點解唔使減分
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-5 21:35 發表
恭喜
PS: 點解唔使減分
我都未去攞 做咩o甘想減我分

回復 18# 的帖子

我冇ar
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

回復 19# 的帖子

我講笑咋xD~

23 12
發新話題