發新話題

[綜合技術] 如何是好

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:20 下沉

如何是好

要快就不穩,要穩就要守
(但相信唯快最強)

tigerone is the strongest

你唔好改名LA.....唔通叫穩弧....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

遲d要改名叫穩者

叫拉弧

我叫快童
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

快童你好
我惗遲d改名叫"穩快前"好d

引用:
原帖由 kelvin 於 2011-7-11 11:03 發表
叫拉弧
唔洗叫拉柴就好啦

都系快首選!須則好易失波!但我享受快擊一中那種快感!
不求勝負!只求10球一中!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

咁可以改名叫 - 快/慢弧

俾多個選擇自己嘛
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

要快的是判斷.要穩的是動作.
當判斷對了,動作做對了,掌握好時間,就算用幾大力打都百發百中.

不求輸贏,只求鑽研.

引用:
原帖由 Alex 於 2011-7-11 09:37 發表
要快的是判斷.要穩的是動作.
當判斷對了,動作做對了,掌握好時間,就算用幾大力打都百發百中.
e句會唔會係golf tiger wood一竿入洞的格言

學好正確姿勢..........

發新話題