51 123
發新話題

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

回歸盃 - 第十三回 (誰是黑馬)

種籽未必最強, 不是種籽又不一是不強.
$ g+ K% {3 N3 H  G6 i# D+ l邊個會是黑馬 ? 可以脫穎而出
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Big C

大師已入選種籽名單
香港乒乓網

i mean Big C will be the champion

如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:26 發表 ; L0 T) N0 e0 p1 Y! j+ p
如果大師 win 左, 等到他無氣無力..我要同他即時來場  Till 机決戰
/ V; X- c( Z+ P

; C8 t6 M" g* w. y我會過多兩日先至挑戰大C. 因為他大戰連場, 一定會受傷. 通常這類傷痛, 即日未必發出來.
( Z: D7 m: b- i+ P% F) s
' n; L: B. Q% S過兩日才是最痛. 所以我會在他比賽後兩天才約戰他!! 哈哈!!!1 E, `9 n& G/ Z5 y- g! W& y8 N

( i3 Q0 l; @, j7 l7 V! V我覺得LEO 今年應該會有好成績!!!

你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:31 發表 . Y. I$ c+ N) V( L
你又唔打....若你臨時來.....輝 sir 一定比你打
8 s" z. g3 X2 U' l/ w: b8 V# E, {
( y  m* [, |# h! x& e; l7 M$ @+ i來不到了. 上午十時入南丫島, 下午四時才出!!
2 J- a( o" c  k: a& ?# m# D6 H: o1 F* n9 W
輝Sir話我不打, 不會回水..........我便說, 五十元不多, 愛來買球吧!!!

謝過先 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:35 發表
# _. L- [! e4 {# {% u  o& V謝過先 !!
7 e0 R! K, J& B( r4 V9 j

, c3 [) l" c3 y# d; @) p( ]; u# h其實若果輝Sir比返錢我, 我要嫁! 不過佢話無得回. 咁我就唯有打開口牌, 捐左出黎買波囉!!
  b9 b3 m# o7 {# V7 r& `4 [
2 K  m1 O9 `" F一拍兩散!! 哈哈!! 不過都係五十蚊o者!!
7 e2 Z$ h0 `/ i( ?& D+ i
+ W4 X2 m, Y+ h" A9 J% Q5 p/ r諗諗下! 屯青都唔少強人.......唔知佢地算唔算黑馬呢!?!

我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 09:55 發表 ! j, N$ O1 x7 r* y/ s! e1 ~4 q( |
我地會捐 1/5 報名費 HK$1280 到四川...你有份架 liness" />
$ S5 e1 f/ ^+ ~+ i( V# N
5 c  S8 W- l3 _8 d咦, 都好wor! 做善事丫嘛!!! 辛苦晒!!

黑貓就有一大隻

隻貓為免出醜...唔打是也
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-21 08:46 發表
& d8 b6 u) i& }* N隻貓為免出醜...唔打是也
1 D/ ]3 E+ n8 j, M+ n- k( H! O4 o( h3 a2 q
真是謙虛!

我就估係馬 + 樂 la...
明白什麼都總有限期

我???點會係我

引用:
原帖由 wilson 於 2008-6-21 14:34 發表
( F. H! [# }% @7 F6 u: j我???點會係我
* l' U1 R- O2 k. i你係馬家樂?

51 123
發新話題