56 123
發新話題

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

回歸盃 - 第廿五回 (最后倒數)

還有不足 36 小時便進行我們最大型的比賽.
# \1 x' R- M6 M: K9 M+ J5 Z1 J我有好大壓力, 雖然無比賽, 但搞到咁大都是第一次. 1 L: V; ?; M, X  c9 j
上次元旦杯才8張枱 64人.  今次是 16強枱同時比賽.
- t& Z' o% f3 ?# f* b6 m0 E, w而 9:00-10:00am , 我們更 book了 25張枱.
% j0 R# J3 E( C( L4 w4 i如果不是免費 book 場, 我們會儘可能book 晒 26張枱 . M/ ^$ N9 p/ r
+ r$ z" T& V) i, ^! W" a+ k' U
你們呢....準備好未 ??7 @3 T! \6 _5 M' m1 ~/ f. V. t
今次實力好多都好接近, 真是好難估. * _  Z& C% ?7 a6 a2 B9 p* `
所以唔估, 專心攪好
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

support

jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
香港乒乓網

重有我
" M4 {, W7 y- M6 l: r: K

我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:24 發表 0 p; J( G, a" A; s7 c4 Q7 z, }
jlamlam 你有 support 我, 我便放心啦....果日我會等你打到累一累, 然后找你私片
' B* g$ ^- r* M! B1 E/ y4 U% t$ b+ ]6 Y( Y1 U. d2 F3 O
welcome but i alway lose in first round

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-29 23:31 發表
/ u6 c% Y; `  {/ m4 n我為左你呢個比賽,又換板同膠,咁你話有幾重視
1 ^7 |/ }( [# M9 F& s* Y8 Q% D! q. Y+ V* k  e( V0 K. Q
咁我唯有叫 jlamlam....lam 下你
9 M/ c1 g( _" ?' b% g* j& ?你果組有咁正的人陪你打....你死都願 la
香港乒乓網

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-6-29 23:35 發表 & V2 T* c( y$ o7 Z/ p4 T- O% k7 p
( V$ F# x+ C" {! N2 H
8 o, `1 |' ]/ f6 t: ]  ^0 R
welcome but i alway lose in first round
! K+ V: P% C  P& X# @) _7 R) A7 z$ {7 m# T/ L3 v* G8 U( ?! m
一局 六分四
香港乒乓網

maybe 3分2

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:36 發表
0 S( Y7 \' O) E( N5 j! j( V9 N( ]7 g$ v% f  g' u

2 y" ~+ V$ g' [( |一局 六分四
3 r3 I2 U% Y6 t/ F5 W/ e; l. q7 [u still owe me 2 points

一分過
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
- }8 B2 a! P  q一分過
6 X& I2 L2 W2 [

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:44 發表
5 k# W3 X0 q' Q. E一分過
練滴死
沙田友∼得閑搵我打波

Support

好緊張好緊張

滴死我強
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-6-29 23:50 發表
( d& y7 i7 ]) E6 B. \滴死我強
4 j; A6 t/ e: j; [& v2 c
i must lose again

希望賽事那天天氣好, 及過程順利!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-6-29 23:59 發表
7 j9 T* `0 t5 c+ Y- N希望賽事那天天氣好, 及過程順利!liness" />
, u7 j1 t& H( [7 b- P

6 P$ N( q; }3 Y- y5 Kour venue is indoor

24小時la!!

56 123
發新話題
最近訪問的版塊