34 12
發新話題

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

回歸盃 - 君子之戰 (轉貼自小過童)

冠軍戰是一場皇者之戰 、君子之戰.................
- y5 ?, U& r* C1 t. {/ W. \4 C$ N
皇子與一文要進入第五局之死亡對壘 ,戰火進至 7 : 4 之時,各人還淘醉兩人之靈巧球技,
" |" }8 s* x$ F* ?2 l  ^2 y$ i( v! @6 g6 K! F
皇子一招 ( 波音式 ) 擦邊............當時連裁判都睇唔到,分牌已顯示為 8 : 4 ,但一文立即示
" t  k7 c: `1 Q' R5 f1 {
/ J& h( F( C# z: N5 l; ~; T意裁判那球是正球 ( 擦邊 ) ,充份表現出體育精神及個人球品 ,即時贏得全場掌聲 。
$ t, y! }  e6 ]# j6 Q. U2 y) k7 ?8 V' l5 l; M# Q% J5 y) r
結果 ( 李一聞 ) 成為實至名歸的.....................冠軍5 G( E6 M8 m7 A' p

' K9 Z! l' Z" `- g& z$ T恭喜............恭喜
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

果球我都看不到滴死......去到第五局尾塲, 還可以咁有球品, 一聞我們敬佩你.6 c& }% K+ ^5 W: f; y3 m, k
希望其它小朋友也可以學到好波又好品
香港乒乓網

贏波要贏得正大光明,令人心服口服
4 `1 u7 B, o1 ~( {! h& {$ y. ]! X不是靠傍門左道。3 b3 Y! U0 I' m- L5 K
一聞兄好野

打波的人, 很多都會這樣. 但換著是我, 一定不會!!

唔通瑤瑤當時去搵周公

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-2 13:37 發表
! ^6 S! k* J7 M7 S唔通瑤瑤當時去搵周公
6 r  m9 ?: E, q% i- \6 D0 [
& }, d3 y  R2 q' s
佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
明白什麼都總有限期

我都叫左瑋仔坐開 d.
香港乒乓網

又關我事

呢兩個球手可話係今次比賽的 "典範".  * [, l0 w- V* S, `! J
從場內場外, 勝負得失, 人前人後, 都是值得稱許.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

沒留意有這'球賽申報擦邊外傳'添! . Yat有品德!

一個字

其實好多人都睇唔倒
6 A  j3 m8 Y2 l: ?佢球品好好5 `1 h; ]. w0 W# j5 T/ c
場波亦都好好睇

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-2 13:19 發表 ! d0 B0 s$ J4 J0 j, L
一個字
. ^( u3 \, _# G- p7 T
$ o) d# S  }- b' i; n, o9 s
, Z9 k  c# ^: S" n3 O一個咩嘢字?!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-7-2 17:24 發表
4 W3 A% ^% G5 |3 p7 w7 d& _* K其實好多人都睇唔倒
2 m) S" N2 O/ g4 `. }8 l1 y" s佢球品好好, J- n8 c* x: x
場波亦都好好睇liness" />
) @8 ]. l. C' x8 G' k
% Z. T9 N9 E9 ~  G7 a1 r) e  d相信您睇到!

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-2 13:41 發表 1 c" m3 d4 l+ a2 K% K

3 U, `3 h% I* q( ^; \9 B
% S2 ], H' T" F7 Z3 l9 I! F佢有 d 緊張 , (如果唔係你坐喺對面 , 佢一定睇到擦邊 )
( i! A% u0 x% _* V' L- K

5 D6 P8 F6 n$ r6 ^# R* ?1 D7 ^/ _/ [甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-4 11:50 發表
8 u7 }" b" }+ P8 L( a. Z
: P9 Y: e/ G3 w, [8 e2 Z* M$ Z( l+ Y( o  d1 k' ~! }9 K* c
甲組比賽呀..我真正都未做過甲組比賽......係緊張 d 啦.....請見諒   
% {2 F& d) l! B; S3 t% @+ D  V9 i" G8 M: l6 [' [8 H% @6 f5 V4 x0 i
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 08:23 發表   Q1 n, G% }# a# ]
; {$ j/ y# i6 u& Z
1 L/ N* P4 d  [8 {
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架liness" />liness" />
* Z1 h% {% w+ t# J
4 W* ~3 T3 [) S* _- T9 v

5 T! l! o( n1 X% f4 i- ]4 y原來可以特別淚邀請球判o架!
3 q2 o0 b4 o- _3 v1 d0 W" o! n, t
$ Q; k% }! c- n[ 本帖最後由 feideepking 於 2008-7-4 08:27 編輯 ]

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-4 11:53 發表
8 V- v7 ?( ^5 n  d4 c
. s9 T! V# U3 a7 F$ G; z' M; U: M0 S" }2 F: _& l
今次到我la , 甲組第一塲就同長膠王子打呀 , 我可唔可以要求妳做呢塲波 ge 裁判架
/ v! h- G9 b$ x7 e
8 W! N- n0 e1 N6 ]0 S; j$ w9 j5 g
果日我係要做呀..不過無咁早...出線先見面啦

34 12
發新話題
最近訪問的版塊