發新話題

國慶盃 - 將軍尋人

國慶盃 - 將軍尋人

幫將軍球隊尋找 10/1 號比賽女隊員  ~9 v. z: Y/ Z, R# N
+ Q4 R* K  o- g5 t
亞 Jack 可能有以下要求
2 H; i( R( n# W0 H: ]/ j  {, ?( d2 U+ W- u( I
  H& o  k7 D7 Z! `, F( a9 v3 Z. m特徵 : 長頭法, 水汪汪眼, 雙眼皮
  K6 T, K$ a, S0 Q/ b! X' n& a身高 : 5'3 - 5'6
/ @/ y' l  S8 s2 }0 u  Y( `/ `# f体重 : 少於 110 lbs4 X5 [* X$ J6 [$ A7 i
年齡 : 最好 16-22 之內
* r9 q5 Z. _4 c' V婚姻狀況 : 只限未結婚, 最好連男朋友都無
1 g6 i6 L3 v& a- z水平 : 不限, 因為有三四位金魚哥哥/ 叔叔會教你0 H3 {7 h3 f7 R7 `9 S; B( X

) x2 r7 _3 @, f+ a2 T. p有意者請 PM jackho813 附上個人近照, 半身及全身相
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

不講笑 la.....若果真是有人想打, 可以聯絡 Jackho813 或找我. 我會代為聯絡 Jackho.
6 \/ Q# u3 S- f& G9 A8 Z5 d; D& F3 \& V! t4 o6 C' I, L" Z
打波最牢要是有品, 其它的事不太重要
香港乒乓網

這不是尋人啟示,是徵婚/求偶廣告.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

呢個應該係我POST出先對 " \/ B7 b/ n' l# }" ~2 a5 b
因為百靈鳥女性不足

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 13:53 發表
0 F5 Q% X+ Y  S" z' H1 {/ ~* x呢個應該係我POST出先對
/ i- W1 d/ S' C7 x7 }因為百靈鳥女性不足
) q# P' i6 O, \) I& X
我的POST點解無晒內容...再出.- G% k4 Y5 p; g% A4 i$ c3 t

. @5 X9 D& F+ }8 m- z8 B& n瑋哥仔一出聲, 點會無女隊員呀.., T3 y# d. h- b9 D% [9 q. p
怕到時你地要好多時間揀就真...
  u, ]+ i1 j: I7 b; T& ]: n2 t, Q% u" p9 h2 r" k& R
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:05 PM 發表 ! }' W- l) {* o3 q* r
瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
: ?" m) ]. Q) {, ]& i

) f  d# x0 |, z# O, g你幾時上來ko小弟

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-9-2008 02:03 PM 發表 2 j. t7 g6 d- J9 L4 `

/ c5 J7 q0 O+ l
4 M' s7 K" z" p: G: M
你想講d咩?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 14:09 發表
3 r1 h) J! O/ K) _, d2 h" H% ^& I- z# I
$ z9 K' H& U$ W, L
你幾時上來ko小弟
- W. e8 l4 y' p; R6 p

d4 U# N* {$ h. a- s" Q: ]( y最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死! ~, f. |% u5 ?9 J, ^% E  i1 f
我要買彭脹濟....用邊隻 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:12 PM 發表 ! t/ L. F6 `2 s9 Q
7 Y+ M4 n) p7 F; t8 V6 a3 v  `( |6 Q
: ?# ^' I1 h5 w3 I! _  U1 f
最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死1 c4 A9 v  V! G# b  V. U
我要買彭脹濟....用邊隻 ??
. {$ E7 p5 f7 {! T( x9 s
) n" v$ `' }* p/ W8 j
我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 15:08 發表 我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$
我估佢係講自用的彭脹濟!

引用:
原帖由 off+ 於 9-9-2008 03:34 PM 發表
# r0 B% [2 F+ k, H9 ~7 ?9 g我估佢係講自用的彭脹濟!
" k) w$ p6 v$ t# W: s& F6 X4 ~
你又想講d咩?
* B+ F& v! C! y/ z' E我今晚要上來ko你,就算d野未做完都帶返屋企做

找到人未 ?
香港乒乓網

Jackho....你快d 約腳 cfm 名單給我.
香港乒乓網

發新話題