發新話題

回歸盃 - 第十五回 ( 誰會走線 )

我不會走線

其實咁多組.組組都咁勁,邊有得咁易走線,你走時人地又可能走.呢d野講緣份

比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d 嘢會係天意 , 以為輸ge可能會win , 以為會win梗ge偏偏又會輸咗 , 無謂諗咁多, 最緊要玩得開心 。
2 O7 n# F; \- t4 G; \係呢祝 mao 兄搞這個比賽搞得成功 , 希望第日成為香港乒乓網ge 一哥 , (可能上市潻 )
明白什麼都總有限期

自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
! x0 D/ E. p' @" Q8 K9 x8 Z% k6 ^
* h& P8 e; s% Q2 Z$ M' N, w  e[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-6-21 12:59 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 12:50 發表
+ u; P) }# P/ A  o比心機打好每場比賽好過啦 , 走唔走線係個人ge事 , 有 d
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-6-21 12:54 發表 0 n7 R, z  f# ^* ^, C/ d
自知死路一條, 我一定會走去會大師的...希望可以上天國..哈哈
. y" _0 F$ l6 P+ c- P4 ^% @; U3 @  t1 X! C
你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-6-21 13:02 發表
( a# W( o0 O( T/ n9 R8 u
+ ^/ l7 @$ b/ ?2 K" H$ u6 X
7 Q$ t: M4 k# g3 E你唔好咁講 , 我都好耐冇見你, 幾時來我地球會打波呀!
& ]8 j/ z" U! Z7 u) d: L" b6 j6 K
真係好耐好耐無上去.  都有兩三年喇.  以前我住西灣河. 依家屯門..& o* a; X2 r4 E
近排成日聽到你地星期二/四的球局, 有時我都帶左板, 諗住收工(九龍灣)就順便去..
" m5 y$ h; D5 g: [% c9 f& X
) h/ D9 z+ |* \7 V' _6 i1 M3 V等我呀...我一定會再上黎嫁..好快

我想問下有冇對賽表????

放便走線

引用:
原帖由 jlamlam 於 21-6-2008 09:21 AM 發表   L$ U7 b  ~# o1 O6 b/ C9 ~
maybe vs 瑋仔 again
% L# y3 N, I1 B% ~
你最近先ko我3:0
+ O' L4 _4 g$ }. w! `7 T; P你唔洗怕啦

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:35 PM 發表
4 J4 e& v; S( j# e; A5 M* K; f
, r- }0 V7 o- o; Y! }
/ T( |" x$ W& ]# o靚靚咀 貢堅
2 ~7 \( P/ T4 N& H& u
係呀,因為我最近玩緊器材 ! c  s+ K0 h. P5 [. D- E2 D7 N
準備7/1

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:39 PM 發表 ( e$ @1 J, ?( {! U' S, `. |/ O5 `
( e. b( R! |! _+ ~
4 m0 ]: M: E/ F# G6 @+ b
噢 ...... 渣油呀 瑋哥
) E- m8 g) M4 V
星期二,食龍大典你來唔來呀

引用:
原帖由 44_66 於 21-6-2008 01:48 PM 發表
! b: F# b$ A! F4 P/ |- l5 @1 U6 d+ m4 k, y) Y1 K) r
8 I# K) P6 x+ \4 |
問問老實爺酸
5 m8 y) h# H0 E! s2 H5 M有心一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-6-21 04:20 發表 / k7 E% R* f, ]4 @
: C8 N' O7 S8 P7 r, O7 W
到時先算啦,今日先同大c一齊去買新板,仲要慢慢試
/ V) j. w' }$ e% ~1 y8 h" |
好似好難為,咁難為就唔好做啦!

引用:
原帖由 carfielddog 於 21-6-2008 07:24 PM 發表
  ^. c0 ?- f5 l$ u8 Z; b0 u1 ?' e3 u( B1 [  Y
好似好難為,咁難為就唔好做啦!
8 a/ `  x1 \* h/ ^4 Y* p  b/ a
今日同off+試過塊板,超好打

瑋仔好可能走下下下線....因為掛住拿電話, 波都唔"色"開
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我諗當日最精彩一定是, X2 ]3 j5 ]9 {# b( C4 U* q# l
  E/ I; U3 l$ r7 G8 ?8 R
瑋仔 vs Kiu Bo Bo5 E. r* p9 i# m1 J$ |( U1 N" ]5 B' g
; i0 D; F0 b6 ~9 I7 L/ ?
兩大美男子在兩位靚女面前決鬥
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題
最近訪問的版塊