發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 $ I! l0 l# E* g! w, v. V' _5 M* Y! n
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
" P* C- D8 u$ B1 m
9 ~0 }+ r0 q( R4 N" o
我未食早餐啊.....
$ o$ d& |3 W" T- R# R而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
( J# r* j) U! V6 {0 D' T# s8 U呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
1 ^3 o+ R2 U0 Y4 @9 y' a$ O( }: j% e5 {
再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表 4 p0 p8 F$ X$ z+ ~5 G. V5 M+ T
4 ~1 p" `( v0 U, l# q6 T' x- d
1 B0 I* o8 F& l
吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 2 `) C* P9 T7 n
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. ; u1 u) X, M+ `1 W3 \# W
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人," l" f- _. h/ I2 x& T- N
真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
0 B4 o& w6 B& A8 f8 _1 w4 f3 y) V' {( w4 z7 C
吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表
3 P8 H/ [9 x# T, ?Sorry 昨天我們買了很多小食....有 * X# X$ I& g) p; Z

# ]  H+ b5 r! u$ s2 ^6 H. n蛋糕
$ y" w) s0 j# d. ~" X9 Q/ i6 E, J! S+ ~
nuts/ I4 T( i3 R7 {* I
仲有樂天熊仔餅.
; x! x1 V; b+ E" ?* h  @
) S3 r- h$ }: f$ q4 M* o0 m真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
: C1 B( a9 P3 p, C- r- m# o8 C
) d! u) U) p/ ?4 @仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
" g/ P! R/ U4 r; z) Z1 P4 y7 }呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
% T3 @! A( S' ?, L5 n: K
- E: T" j+ d$ _( I& ~# F真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
+ y0 l& J  T7 T* ~! S% l$ w8 ]7 o2 b/ h
9 z# H1 E" k+ \) q2 Y4 V
真.....係......
) n( n% a' T; Z9 i" F! B$ a. g1 F% }! v2 r
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表
. i2 {4 m% Y- A( a! r6 t9 U9 i# J; t* U, X& n8 Q. v8 v! J# K/ H4 M+ w
8 L9 j3 F9 p+ R5 I
d 香蕉干 好好味 liness" /> , I- i+ P- ]  f$ G; z

2 o6 K6 t3 }  j: W  P
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表 8 S. ]  c  v- H% x6 `+ f
果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題
最近訪問的版塊