發新話題

【吹水區】做乜仲唔訓 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 02:24 發表
我食左呀..好飽呀.......:loveliness:
我頭先一路睇有線62台重播法國站比賽時邊食雞翼麵;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-30 02:30 發表
法國站比賽??table tennis??
係........決賽係 張怡寧 vs 王楠

兩個我都鐘意家.......!!!:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 02:37 發表
兩個我都鐘意家.......!!!:loveliness:
王楠打得差.......以乎比張怡寧食硬佢咁;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-30 02:45 發表
張怡寧前排練前3板,所以成績很差.........
王楠近排狀態好好.........但系不敵年青中國女球員
我同你果晚都練緊前三板唔比人打死啦;P

對上果次唔知咩比賽......就岩岩相反...王楠打得超好....打敗張怡寧

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-30 02:52 發表
對上果次唔知咩比賽......就岩岩相反...王楠打得超好....打敗張怡寧
我諗王楠過埋2008年奧運後會退落0黎.....年紀大了是原因之一:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-30 02:56 發表
紀錄顯示王楠冠軍拿多過鄧亞萍
唔奇........鄧亞萍我都唔覺得佢似中國第一女國手;P

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-30 03:05 發表

我記得鄧亞萍果期有陳靜(去左中華台北),小山智麗(去左日本)
真好記性:lol

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-30 08:05 發表
你班友...唔洗訓
Unbelievable!!!!

係囉
咁夜仲咁多野吹:lol

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-29 23:35 發表

我記得鄧亞萍果期有陳靜(去左中華台北),小山智麗(去左日本)
小(好似係上)山智麗代表日本後曾打敗中國代表鄧亞萍來洩憤(有說以往對壘時有'讓球'之嫌)!:o

back home...... so tired

引用:
原帖由 傅穎 於 2008-1-6 01:44 發表
呢度原來係越夜越高興。
今日無乜世藝,係屋企對住部腦。12點前都無乜人有動靜,1點後就好多人蒲頭:o
因為我攪緊新機中:lol

不過都會就瞓:lol

yes....這裹好多夜Ghost

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-5 22:19 發表
yes....這裹好多夜Ghost
仲有夜貓! :D

唔係一向都係越夜越多人上網咩?!

Drink some more Coke and it will keep you stay awake!:lol

發新話題
最近訪問的版塊