發新話題

【吹水區】做乜仲唔訓 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-22 02:29 發表
Ernest....做乜仲唔訓
大隻佬....... 大隻佬
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-22 11:09 發表

大隻佬....... 大隻佬
小過童............有九方用喇;P

快點半啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-3 01:23 發表
快點半啦
今日訓左成日......還好 :lol

我叫貓,不如你叫      :lol

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-3 01:36 AM 發表

今日訓左成日......還好 :lol  
我都係喎....瞓到5:30pm先起身出去食野:o

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-3 01:38 發表
我叫貓,不如你叫      :lol
你要早 d 抖......不要再做病貓

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-2-3 01:39 發表

我都係喎....瞓到5:30pm先起身出去食野:o
5:30pm 我要出門口 lu......

我本來諗住去行花市....不過咁凍, 仲落雨 :Q
暫時都未覺得有過年氣氛既:L

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-3 01:39 發表

你要早 d 抖......不要再做病貓
today better....
tomorrow 23:45 fly

give you lucky money when i come back :loveliness:

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-3 01:44 AM 發表

give you lucky money when i come back :loveliness:
猫哥哥(可能係猫弟弟),
要飛去邊呀 ?

貓主, 飛去邊度都好, 祝一路平安!:victory: :handshake :loveliness:

call me 貓仔﹐小貓﹐邪貓或者是  Back Hand Mao 都得

過兩天你未知囉

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-2-3 01:43 發表
我本來諗住去行花市....不過咁凍, 仲落雨 :Q
暫時都未覺得有過年氣氛既:L
呢個年..真係..好好凍:Q

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-3 01:44 發表

順風...我都識人去個  fair.......

我等著你回來..我等著你回來..... 利是 ....:lol

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-2 22:18 發表
call me 貓仔﹐小貓﹐邪貓或者是  Back Hand Mao 都得

過兩天你未知囉
噢, '長途上網':time:代替長途電話:call: !

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-3 01:48 AM 發表

過兩天你未知囉
咁你要小心d喎....
因為你係凍猫(而家香港咁凍)....小心d熱狗呀(太熱會辣親):P

[quote]原帖由 petlover70 於 2008-2-3 01:55 發表

咁你要小心d喎....
因為你係凍

HA   i will take care all guy......ice-cat

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-2 22:23 發表

順風...我都識人去個  fair.......

我等著你回來..我等著你回來..... 利是 ....:lol
瑤女, 您等住派利是俾Back Hand Mao?:o !:D

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-2-3 01:55 發表

咁你要小心d喎....
因為你係凍猫(而家香港咁凍)....小心d熱狗呀(太熱會辣親):P
佢去個仲凍既地方呀....變雪貓

發新話題
最近訪問的版塊