發新話題

【吹水區】: 收工

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

引用:
原帖由 44_66 於 2007-12-13 11:54 發表
1154  收弓喇....:loveliness:
有無人性嫁, 人地做到如火如荼, 你就話收工!!

準時收工:time:

明天去歌街打比賽兼系地則反D蛋:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

好.........收工..........

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-12-20 19:06 發表
i just come back office :'(
我去何文田開工.........打波;P

今日準時收工.............接著就連放3天假期:lol
最新乒器...........................................

我剛剛返到公司炸 :Q

但我今晚分分鐘要 九點十點才走呢 :'(

今日 3:30 收工

半小時後收工:time: :victory:

引用:
原帖由 小過童 於 2008-1-11 18:15 發表
半小時後收工:time: :victory:
OT.......有排都未走得.........好悶:Q

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-11 18:46 發表

OT.......有排都未走得.........好悶:Q  
5分鐘後走得啦:lol 你 enjoy 你的悶啦:Q

我都返左屋企lu:lol :victory:

OT ing

[quote]原帖由 瑤瑤 於 2008-1-11 18:46 發表

OT.......有排都未走得.........好悶:Q  [/q

uote]

我陪你

有人陪
唔怕悶親啦:lol

今日準時:time: 17:30收工:victory:

發新話題
最近訪問的版塊