發新話題

【深圳練波團】: 2月21日 深圳實利和 ( 已上傳照片)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 00:43 發表
我星期六放假呀,我可唔可以參加...好吸引~~~~~~~~~~~~~~~~~?
Oscar兄, 緊係歡迎la.
最好留電話俾我

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-18 00:42 發表

我試下啦, 因為之後約左朋友, 所以未必來倒, 不過, 可能帶個朋友來JOIN你地, 你地都見過架喇, 有時間都想同日本叔叔打番場
如果你朋友又黎, 請pm電話俾我, 一來要揾教練, 二來要訂檯食肥羊

引用:
原帖由 sleeper 於 2009-2-18 01:21 發表
12. sleeper's friend
Haha. 凝聚= Oscar 識架, 偉裕會員

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 01:41 發表
係阿...咦但係我冇去過偉裕打wo?
認錯人 , 到時咪識囉. 你會自己去定join埋一齊去

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 01:49 發表
但我確實係叫oscar 我後到  要去友泉
OK. 友傳見

引用:
原帖由 manliu 於 2009-2-18 10:12 發表

你地食到几點?我地會打到好夜十點几,如果唔系就下次再約過啦!
我地會由6-8pm食飯, 之後返實利和, 我send左pm俾patrick, 等佢回覆.
我地成班人好易認, 問鄧林就知我係邊個, 到時見

引用:
原帖由 hohon622 於 2009-2-18 14:30 發表

預我2 個 人  有興趣 so fun  你地會唔會有部份人在香港或九龍等? 請通知一聲
我唔係襟識去吖.實利和
Hi, pls send your info and contact to my PM first, I will contact you later.

引用:
原帖由 manliu 於 2009-2-18 16:17 發表

我唔識你地,所以唔知邊個系鄧林
鄧林係實利和教練, 長駐候教

Updated.
已有6個教練了. 請看第一頁.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 18:41 發表
遲下會唔會可以包場
真係處理唔到架, 而家巳經好累la.
好彩今次都係熟人, 唔會甩底, 如果唔係約哂教練, 訂哂檯.... 真係幾大穫架   
所以若有任何安排不周, 大家要多多見諒
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +100 開球局獎勵 2009-2-18 19:16

大家可互約在九龍或上水集合, 或自行到實利和球館. 球局4pm開始, 遲到者照分擔費用

引用:
原帖由 凝聚 於 2009-2-18 19:01 發表
我會黎join你地呀
不過我第一次返大陸咋今次係..真係咩都唔識麻煩你帶一帶我..哥街個次你好似手傷..好返未阿?你ok既話我除時都得 liness" />
你放心同sleeper去友傳la. 我會係友傳join你地, 一齊搭地鐵過去.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 20:12 發表

先進決賽就係輸俾個直板長膠手,我發誓,以後唔俾人用長膠指住我個頭
趙生叫你過黎西環打番場波喎 琴日myron仔對佢都係輸2,3分咋! 一於黎復仇la.

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-18 19:57 發表
睇番d人腳,可能會學員勁過教練 bor
老巴, 少咗你係爭的架喇. 基本上70人仔已經唔夠kwok, oldcake, uncle japan...打架喇. 所以今次以80人仔為主.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-18 23:58 發表

好,下星期睇下有邊日夾到時間。今次試下唔用硬橋硬碼強攻,睇下會唔會近啲
逢星期二7-11pm, 有興趣call我, 個度仲有伍生(夾早)都好好波架.

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-18 19:15 發表

第一次返大陸??
咁你要 CHECK 下回鄉卡過期未先, 仲有小心財物 (銀包要收係衫既內袋, 或者收係大袋深處再攬實) , 好多小偷, 又要小心比人換/找假錢 (比一佰蚊紙記得做 D 記號, 同記下號碼, 尤其坐的士), 有 SLE ...
又唔係咁誇張既  不過出鬥在外, 始終小心一點比較好, 銀包收密D, 先攞定2,3佰袋住, 冇乜必要都唔好攞银包出黎. 切記切記

多謝mao mao無喇喇加左100分比我, 好似突然間充滿力量咁. 而且打波始終係多的人至好玩既, 打完又可以食下嘢, 吹下水, 再打番場友誼波..... , 正
所以多的黎, 密的手, 一於攪到包場咁.各位波友,  仲有2日咋, 要報快手la.

引用:
原帖由 諾沃克 於 2009-2-18 20:06 發表

佢地唔會鬆得好耐, 好快我又會從出江湖~ 到果一日, 佢地又會再冇好日子過 !!
諾諾, 你今次走寶la , 我揾左個長膠省隊黎, 仲諗住叫佢醒你兩招添

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-19 00:48 發表

我有興趣, 唔介意我9點先到,但邊到打呢?

target: 伍生 or 趙生 取一局
可以. call me . 西環9號差館附近.

首頁巳更新. 未能出席友賽者, 請回帖告知.

發新話題