發新話題

【觀塘區月賽】3月9日 (星期一) 7:00-11:00pm 觀塘乒高球會

join thx
本帖最近評分記錄

回復 1# 的帖子

Join ar~~~
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 12:23 發表
我幫野田妹報 她是丙丙呀liness" />
我唔制呀,
點解我報名但加佢分呀??
本帖最近評分記錄
o( ^ (00) ^ )o

他幫你報 ma
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

[quote]原帖由 Happy_Happy 於 2009-2-24 14:01 發表
Ladies NIght : 女仕半價 及讓 2 分  

R u play ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-24 11:52 發表
我又報, 我未註冊, 仲係阿戊
點解又係無我個名既 ~~ 莫非渣得滯唔受我玩
等我仲打算抖返兩個星期, 再戰
本帖最近評分記錄
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

join pls.
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

sorry, start at 7pm.....I can't come on time then......I can't join!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

how about 7:30 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2009-2-24 16:13 發表

嘩! 呃分呀   我唔制呀,
你係度呃我d分仲扮哂野??

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 12:47 發表

我亦都唔會放過你
放工就開始諗新招:自動粘貼長膠。
郭大俠似乎已經成為眾矢之的, 所以即使郭兄有自動粘貼長膠, 對手亦會使出活性碳板對付之,

我都要諗諗計去對付郭大俠...
佢實在太難打啦...我聽日就特訓....

我要扣番氣寒西北 5 分
香港乒乓網

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-24 16:40 發表

郭大俠似乎已經成為眾矢之的, 所以即使郭兄有自動粘貼長膠, 對手亦會使出活性碳板對付之,
唔驚你,我等陣放工問下日本叔叔又無用日本「備長炭」做嘅板,死未!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-2-24 16:51 發表
我要扣番氣寒西北 5 分
Yeah! Good management!!

引用:
原帖由 bartender 於 2009-2-24 16:40 發表

佢後面真係有塊長膠, 佢話用黎嚇人架
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 jack 於 2009-2-24 17:13 發表

佢後面真係有塊長膠, 佢話用黎嚇人架
嚇下好la....千祈唔好拎出黎用..keke

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-2-24 17:14 發表
嚇下好la....千祈唔好拎出黎用..keke
你理得我,你估我唔用我又用,你以為我用我又唔用,死未

引用:
原帖由 kwokwy 於 2009-2-24 17:18 發表

你理得我,你估我唔用我又用,你以為我用我又唔用,死未
咁你怕唔怕長膠??

發新話題
最近訪問的版塊