22 12
發新話題

【吹水區】: 無喇喇,扭親腰骨!!慘...奉勸大家小心

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【吹水區】: 無喇喇,扭親腰骨!!慘...奉勸大家小心

星期天無喇喇則則身拉個箱....唉,咁就扭到條腰,訓左兩日床!
up左幾濟跌打...慘!有排都唔打得波~~~~~嗚嗚:'( :'(

奉勸各位巴打要小心拉及舉重野時既姿態一定要正確,真係好小既動作都令到訓左兩日床 !!!!:Q

引用:
原帖由 poon 於 2007-11-6 22:32 發表
星期天無喇喇則則身拉個箱....唉,咁就扭到條腰,訓左兩日床!
up左幾濟跌打...慘!有排都唔打得波~~~~~嗚嗚:'( :'(

奉勸各位巴打要小心拉及舉重野時既姿態一定要正確,真係好小既動作都令到訓左兩日床 !!!!:Q
訓兩日床是小..唔可以打波是大.
請各brother小心身體:loveliness:

引用:
原帖由 poon 於 2007-11-6 22:32 發表

保重......:handshake

記住:留得腰骨在,哪怕無波打!

oh no...!!! take care ar... ar poon...!!!!:)

Take good care of yourself, brother! Your wife or girl friend will complain as well!!!:lol :lol

引用:
原帖由 Cola 於 2007-11-6 23:45 發表
Take good care of yourself, brother! Your wife or girl friend will complain as well!!!:lol :lol
被動少少都唔係唔得嘅;P

回復 1# 的帖子

Poon 兄,
祝早日康復, 繼續早晨波局........................保重 Poon 軀  
生膠低手拜上                   :lol :handshake

多謝各巴打關心....:handshake :handshake
呢個係舊患,已經傷過幾次,
所以再一次奉勸大家真係要多d留意一d不正確既小動作!!!:'( :'(

引用:
原帖由 poon 於 2007-11-7 00:37 發表
多謝各巴打關心....:handshake :handshake
呢個係舊患,已經傷過幾次,
所以再一次奉勸大家真係要多d留意一d不正確既小動作!!!:'( :'(
收到;P

現況如何呀........好啲未?

wish you get well soon!! take care poon sir

我都拉親條手根,休息了一個月了都未好呀! :Q :'(

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-11-14 23:07 發表
我都拉親條手根,休息了一個月了都未好呀! :Q :'(
校長都封板半年啦.........一個月真係濕濕碎;P

不過都希望月月你快啲好番同我打波:P

引用:
原帖由 44_66 於 2007-11-16 11:07 發表

我都好小熱身添 :(
我打波前熱心多:lol

引用:
原帖由 wyfman 於 2007-11-16 15:45 發表
明天去深圳按摩下啦:lol
地步係.............

22 12
發新話題