22 12
發新話題

【招聘廣告】月賽攪手

【招聘廣告】月賽攪手

職位 : 月賽攪手

職責 : 每月安排月賽一次

工作範圍 :
1) 訂場
2) 出 Post 找人參加
3) 在比賽前再以電話或post一個個 cfm
4) 安排抽籤
5) 塔車到荃灣或灣仔或旺角(中旅對面)做奬牌
6) 早15-30分鐘簽場
7) 準備三星乒乓球
8) 安排比賽
9) 拍照
10) 頒奬
11) 收拾細軟
12) 回家登分, 及將 photo 貼於論壇上

工資 : 自負盈虧

備註 :
1) 塔車買及取奬牌車錢沒有得報銷
2) 若有網友放飛機,要承擔收少一個報名費
3) 要準備好打印對賽表
4) 若16人比賽要預備最少8個乒乓球
5) 若開車到運動場, 停車場及汽油都不能報銷
6) 所有訂場開支必須一個月前支付

P.S. 攪比賽的人最好唔好落場打波

*** 論壇人越來越多, 我們真的需要更多活動及更多的攪手, 若你有興趣請 PM 我 ***
*** 申請攪手的人可放心, 七除八扣后應該可以賺取一些車馬費, 薪金應該比麥當勞好 ***
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

是否我用錯標題, 點解無人回覆或應徵

有錢搵 wor, 點解都無人理我
香港乒乓網

是否應該學一些廣告話.
每天只在家中工作 3-4小時, 便可以有數萬元月薪, 咁樣可能吸引d
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-6-11 19:06 發表
是否我用錯標題, 點解無人回覆或應徵

有錢攪 wor, 點解都無人理我
我有dd 心郁郁,不過等我賺到第1杯金先~
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

我們真的要找攪手
香港乒乓網

我想問問灣仔邊到做獎牌啊?

灣仔天橋附近.... ok 上面
香港乒乓網

哦..我知邊到啦
鵝頸橋個邊下話?

唔係有大吉~樂天~同raymond sir咩????
仲唔夠???

引用:
原帖由 skyer 於 2009-6-11 21:28 發表
仲唔夠???
係幫HKTTF攪十八區月賽............

引用:
原帖由 skyer 於 2009-6-11 21:28 發表
仲唔夠???
1) 唔夠位打...次次都爆
2) 我想多一些會員試下攪月賽, 明白個中感受, 唔攪過是不會明的
香港乒乓網

攪過才知當中的苦與樂.............

我有諗過想試下
我本身住南區..我可以搞下南區同灣仔區月賽既
不過我無咩錢卜場-00-
招騁去到幾時架?

引用:
原帖由 y0y0_pang 於 2009-6-11 18:18 發表
我有諗過想試下
我本身住南區..我可以搞下南區同灣仔區月賽既
不過我無咩錢卜場-00-
招騁去到幾時架?
你係近來熱心o既member, 支持你!

引用:
原帖由 feideepking 於 2009-6-11 22:10 發表

你係近來熱心o既member, 支持你!
齋taik無用,要實際行動。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-6-11 19:12 發表
齋taik無用,要實際行動。
係咪真先?  (頂多做早上book場)咁唔該整條網上book場link來, 謝謝; 在下好耐未網上book場... ... 連visa個網上code都要抽空打電話問... ..

金錢上既資助會比較實際一點

一個人兼顧12樣職負很大負擔.
其實我都有興趣, 最好有一位做我assistance

22 12
發新話題