發新話題

【非賣品】HKTTF 球衣

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:29 發表

咁就買件最長

好想要一件 , 唔知點申請呢 ?

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-9-28 13:32 發表
之前有拍賣, 贏月賽又得, 做多d對論壇有貢獻既野又得,
不過我建議你最直接既方法係
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:37 發表

不過我建議你最直接既方法係
捐晒成副身家俾HKTTF

不過我建議你最直接既方法係攪掂最邪惡同黑暗既管理員!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:38 發表
用咩方法搞掂佢?

其實我地唔打算賣 HKTTF.com 球衣

通常對本論壇有貢獻多, 我們便會送球衣.
For Example :

經常幫手訂場人仕 :
太陽之子, Polyman, 新手上路, Fai, Smallstar, 廠長, 譚校長

幫手計乒超分數
Fai, Logtincom,

日日都在論壇吹水, 叫囂 ...............
野田妹, 飛碟王,

經常開球局打波
Dog.9.nine, Poon, Rmak, Smallstar,

冠軍人馬
丁組冠軍 (ka lun), 丙組冠軍 (恒仔), 工聯會冠軍 (二仁)

代表 HKTTF.com 打比賽
快弧, Raymondsir, 閃電文, 小馬, wing wing, borkee, 至高境界, 防守王, myth_myth

經常參與 HKTTF.com 活動
Susanna, Moneytom,  小過童, borkee, James007

論壇之花 & 草
June Lui, James007

還有任達華
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 13:45 發表
其實我地唔打算賣 HKTTF.com 球衣

通常對本論壇有貢獻多, 我們便會送球衣.
For Example :

經常幫手訂場人仕 :
太陽之子, Polyman, 新手上路, Fai, Smallstar, 廠長, 譚校長

幫手計乒超分數
Fai, Logtin ...
我幾時成日係論壇叫囂呀??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:50 發表

你同飛碟...前者吹水,後者叫囂...MAO係咁寫架

吹水, 野田妹
叫囂 ..............., 飛碟王,
香港乒乓網

係係.....她自已對號入座, 我都無計....
香港乒乓網

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:50 發表

日日都有......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-28 13:52 發表
吹水, 野田妹
叫囂 ..............., 飛碟王,
咁好啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:57 發表

咁好啦!
咁你要努力吹水LA

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-28 13:53 發表

日日都有......
你就日日係到攪屎掍呀嘛,
係人都知啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:58 發表

係人都知啦!
係啊.....特別鍾意剌激妳嗎......

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:58 發表

係人都知啦!
請問邊個知呀.....

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-9-28 13:38 發表
羸月賽都可有? 我好似都羸過

不同...不是個個月賽都會送衫.....
香港乒乓網

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2009-9-28 13:32 發表
我都恨到流曬口水.........

發新話題
最近訪問的版塊