29 12
發新話題

【本站通告】新版主 ~ Borkee (2009-09 - 2009-12)

【本站通告】新版主 ~ Borkee (2009-09 - 2009-12)

本論壇榮幸得到小閒加盟做版主后, 又有一強勢版主.
無敵邪膠王 Borkee 加入.
Borkee 為中國籍男子, 健碩身材. 高大威猛, 外型俊朗, 談吐風趣, 學識廣博, 為人謙虛, 處事成熟..............
善長以長膠控制對手, 打到你兩邊走

P.S Borkee 為邪膠月賽四強人仕. 萬達乒乓領隊, GSP 太平伸士, 寶良局永遠榮魚會長 .....................
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Borkee 現為邪氣板主, 大家日后有什麼邪膠問題也可以請教 Borkee.
Borkee 球技雖然未有港隊水平, 但對長膠的認識, 我相信他在香港應該也算首屈兩指.
(還有一指是 BrianDD)
我有什麼唔明都是向他請教,
聽聞長膠王子最近亦主動與他研究 后 Bamboo 時代的問題, 可見其江湖地位
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-9 12:04 發表
本論壇榮幸得到小閒加盟做版主后, 又有一強勢版主.
無敵邪膠王 Borkee 加入.
Borkee 為中國男子, 中等身材.
善長以長膠控制對手, 打到你兩邊走

P.S Borkee 為邪膠月賽四強人仕. 萬達乒乓領隊, GSP 太平伸士 ...
Thank you mao mao

有冇咁誇呀?
應該係中國籍男子,肥胖加"論盡"身型,成日比人控制到兩邊走!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-9 12:07 發表
Borkee 現為邪氣板主, 大家日后有什麼邪膠問題也可以請教 Borkee.
Borkee 球技雖然未有港隊水平, 但對長膠的認識, 我相信他在香港應該也算首屈兩指.
聽聞長膠 ...
聽講都有你份喎!

恭喜波記!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

sorry update your information
香港乒乓網

Borkee 為中國籍男子, 健碩身材. 高大威猛, 外型俊朗, 談吐風趣, 學識廣博, 為人謙虛, 處事成熟..............
香港乒乓網

恭喜新版主波記!

恭喜恭喜!!

恭喜!!波記....

恭喜!又一有心人

引用:
原帖由 小閒 於 2009-9-9 12:27 發表
恭喜!!波記....
恭喜小閒

恭喜波記, 謝謝啱啱又幫我痴咗板TSP Curl PH
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

好猛料啊

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-9-9 12:07 發表
聽聞長膠 ...
應該係3指呀! 仲有bond兄呢!

多謝咁多位

我都有野請教新任版主..............

請問如何對付長膠球手
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2009-9-10 09:00 發表
我都有野請教新任版主..............liness" />

請問如何對付長膠球手
我都想知呀!星期日先啱啱輸比長膠球手,又或者要請教至高境界,因為佢噚日贏我3:2
ps:雖然我係打長膠,但其實我係唔識對付長膠的。

引用:
原帖由 borkee 於 2009-9-10 09:07 發表

我都想知呀!星期日先啱啱輸比長膠球手,又或者要請教至高境界,因為佢噚日贏我3:2
ps:雖然我係打長膠,但其實我係唔識對付長膠的。
哈哈.......你成日邪死人,而家死於邪板下,真系它朝君禮也相同
還是改邪歸正,立地成佛吧
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

29 12
發新話題