發新話題

【國慶盃】特別嗚謝

【國慶盃】特別嗚謝

44_66  ...... 佢辛苦過我, 跑上跑落, 無佢個比賽一定唔掂  y: J( H% G7 I* q3 m* x
天使小姐 ...... 她最早到, 沒有任何怨言, 一直默默的幫我手/ ^) ?( t( G) p4 }
Lilo...... 好彩有佢, 無佢一樣唔掂: I; I% C4 ~! F% H* t* p9 D5 f$ [$ _/ o
天龍 ...... 衷心的多謝你天龍小朋
! q5 I1 e  N5 [& z粒仔輝 ...... 輝軍由開場幫我們, 幫到散場
5 i# f$ _( q4 Z( K$ c) D0 EBorkee .....有點感動, 一打完波你即刻來幫我們, 起碼有心
  j+ L" n5 m$ g8 O4 Q仲有 Logtincom ......雖然無到, 但已好有心
( b  S. A, K. o- Q" \( C5 u0 w廠長 ....... 雖然因為某原因好遲先到, 但是都好有心6 K; l6 {9 Y. }9 M# H
野田....... 因為你有人投訴....我會再開 post 講...
3 g) Y$ y( Q% `" V林x鵬女朋友.... 由開場你差不多在我們背后支持我們到散場
% G% t2 \5 K" B! q) V, _% p$ e. Q  w# y2 F# q& ^- f5 w
仲有所有參加我們比賽的波友仔, 歌街的工作人員, 亞姐亞哥 ....等等等
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

你冇多謝你自己喎!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

點解我俾人投訴呀??
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:45 發表 / V1 ~, j. L. k2 \0 T' u
點解我俾人投訴呀??
6 ~* s7 S# N4 K! [) q投訴你太靚

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:47 發表 6 g6 \/ L- ?# e) L! T
6 `- F( G" p4 Y6 p% J' @# S
投訴你太靚
+ G+ n& z) M" w/ A% T

+ L) N. \4 h& s) k夠啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:54 發表 8 ~" V" [  X3 B6 p7 V2 H
* J3 `0 M+ \9 B1 i9 P% o

) @- {: o1 k" N夠啦!
* `5 r* ]& ?4 ]3 O我都有野要投訴

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 02:55 發表
7 V3 T# j) j4 {6 r0 p& V( ]6 g4 D$ Z
我都有野要投訴
- H7 j) G8 T! F9 O9 p6 ?) B; Y* h/ c6 u+ O3 n3 t# p6 P0 S1 m
咩事呢??

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 15:44 發表 ( `" _: X% ^( G

2 b8 T& X1 Y: D& H/ ?6 v% r
- c3 m- u( W6 f/ T) a咩事呢??
( S' X* J% A8 Q% q+ ~3 g! ]
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇 ; L& n9 N: `0 g( |1 ]/ L3 A
同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道

因為有人幫我買三文治 lor
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-5 15:49 發表
  X) q4 G- _/ X+ x3 i因為有人幫我買三文治 lor
. W5 a; m4 k# ~3 a6 l8 e
個三文治據聞好正咁

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 15:46 發表
& X6 _; W3 s# j- q$ ]1 K2 i* u! n( x- s* \/ _2 @$ P" G' g5 r
投訴D人剩係睇你做果場....我地果場又冇人睇
2 H0 E5 j4 {1 [4 U- Y同埋投訴MAO兄點解可以咁犀利,咁多人既比賽都可以搞得咁順暢,頭頭是道
% X# J/ u9 U2 ^4 v& e
2 f0 b; e! Y  ?7 w本身我做緊你地個場球證,
4 I1 C1 h7 O7 R* m/ w9 V6 i' r5 F: v點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,: M8 K# J# l$ {5 I; C: X& M
唔關我事架!!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:13 發表
6 d7 \2 @7 l6 q; s' ], @5 ~3 V  j- @
# n  w! b. {3 g: \0 k
本身我做緊你地個場球證,; I% h0 S& {* x. g  F
點知mao兄半路中途夾走我去做第二場,
+ y" Q; c9 M) |3 I唔關我事架!!
* L4 N2 {9 e$ X: \6 Q所以要投訴囉

引用:
原帖由 太陽之子 於 2009-10-5 16:17 發表
; Y" \! G$ c+ }( j/ |  h5 |0 a4 X2 L( [3 x4 V6 U. |/ ~& P
所以要投訴囉
7 z" P! _: l  O/ o  V4 k
. {5 d0 a% b) o( ?8 X! t4 G

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 16:24 發表 4 Y( i4 l1 k4 M" X

W& H5 f9 X. T/ i$ X
7 a2 G0 |) @8 O: s( W
2 r7 B; A, s$ O, x1 u  {

發新話題