25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一. 1 I- }3 z0 J) x7 }" w( g4 ^4 t
當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴
+ o# p6 T7 J5 H1 c佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
" c3 e% Q/ l% D. H: y# Z& x$ }
我當堂唔識答
& L. b) t& C# w如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
& M  H  Y7 z, p建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
; `9 B8 x9 R% J" i( q

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
: y. H0 {9 [& r3 d9 b0 L時也命也.....
  [9 u, b9 I0 i  y, W
仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表 / p% {5 Z; X8 t3 i1 q( a+ z& g
& f) \0 l: y" s0 z, R1 X; m
# i$ a+ g2 ?1 U. n
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
3 w6 C4 ^9 c" e8 p冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表
- B' ^- w* ]" M- e1 r0 a我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
& u: `% c6 d8 s2 N
咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......% s8 f9 j4 E/ p( O
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la 5 ^1 l0 E5 `% ~/ w& p7 ]

* M& U' K4 W. k( X2 t但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表 9 Y$ m6 v; a7 m( E
我怕 d 觀察看人唔看波
5 g; g7 v8 H5 I- `6 A! m" W+ k7 ]
佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
/ Z+ @0 p7 C$ G2 c: w- Q我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
7 K/ ]( F8 R& d0 L7 M8 z0 Y1 q$ s
+ T( ]% p' L0 ]- F! O$ q但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
& }3 Y, q: W) W9 d建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
! [4 d% N1 d" O# M9 K
% E) U: @9 S  U  f0 ]# W
我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
9 n/ w; u# K; g, U; ^
- r9 V5 d, @8 R; |' O) R: L
# D2 m' [. ], H$ k$ c: e( N吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
6 y1 i0 ~* D  w* c

6 p$ k0 W: H5 A  P7 E, V咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表 . N& Q) j( S3 ^! \
9 U+ p; P1 I3 D$ _( k9 H. v
9 g) T% D, T0 e% B' m
但我諗個個人應該唔係打緊...
9 G3 m) L  u3 ?! Y
軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題