25 12
發新話題

【國慶盃】有人投訴野田妹

【國慶盃】有人投訴野田妹

比賽打到八強左右...乒工廠 vs 俊一.
* U" ~# i2 H- z+ c8 e7 S' P' F當時是野田妹幫我做才判....點知三十男一名英俊球員 走到我面前投訴
4 k+ S5 [: J1 u8 h% f. j* T  {佢話點解人地塲比賽有個咁索的球証.....
, Y- `& T7 d5 c. h
. M- u8 J. o: w! `我當堂唔識答 * e6 z$ l- {8 [4 @+ k3 b
如果你是我, 你會點回應呢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

時也命也.....

建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
) W( K; {# C& u建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
' n' T' N% N8 w7 w3 P3 x  M. @: c  U

引用:
原帖由 raymondsir 於 2009-10-4 18:54 發表
3 ^. |* x" k1 X/ `時也命也.....
6 S# ~+ U- }, b
仲有「運也」......
※※§§§§§§▽▼▼▼▼▼□◇◆◆

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
+ D: [9 N4 [1 a+ u- M. [4 u+ ]- I; q9 b) ?, x# `/ U: s

& `/ M8 P8 g+ b3 U吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
1 o/ `: D, A* P$ m& j冇人 bid 就要繳費做,無得縮沙。問你4未!!

鬼叫乒工廠多靚仔, 唔恨得咁多, 自己檢討吓啦.

我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2009-10-4 20:58 發表 ( n$ }9 G) u  O. A% G
我大部份球員都會投訴野田,因邊有心機打波吖!(因為掛住睇佢)
/ V7 v% }# P  L/ r, L7 ]
咁唔通乒工廠班靚仔掛住睇佢 , 所以...................

哈哈...你答佢幻覺黎仲好啦~
哈哈`^^...我要創造奇跡~

可惜野田妹得一個,同一時間只可以做一場......  Q/ K/ f4 V- w
一係mao兄下次八強、四強,逐場逐場開,咁就唔駛驚手掌係肉,手背又係肉la
8 G6 e6 x; z* v1 R/ q# z; X% {
" }' g( P% K0 L$ V, ~8 p5 o) t但我要分番佣喎

我怕 d 觀察看人唔看波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2009-10-4 23:42 發表
  R, _/ E1 m4 s  \1 m7 q6 Q我怕 d 觀察看人唔看波
/ M8 D) {/ t* w, ?佢地唔會既

引用:
原帖由 軒仔 於 2009-10-4 18:50 發表
; f, J0 V& k; z% [- ?我會話,人地索關你咩事,你專心打你既波,你輸左就真係抵你死啦
8 t; y1 `6 N4 H: [1 i4 r$ a6 e( W  k( p/ V
但我諗個個人應該唔係打緊...
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 tommy 於 2009-10-4 19:25 發表
+ _: b& \; |% B7 p, C5 c6 H& |建議拍賣裁判,以幫補論壇經費。
; q' t* D% N; i4 k0 \1 Z
% v7 N' v) H1 P我唔賣身架!!

引用:
原帖由 44_66 於 2009-10-4 19:33 發表
; j. c) ]% a5 C& U+ ?2 t+ q
! ~0 v- \( U3 y9 F! y, g* \  E# t
吾係掛 , 不材都有份做 裁判 , 冇人 bid 會好 hurt 喎
/ L2 V% _, h2 Y7 o0 D7 h4 E4 t* j

: R8 s$ W4 V7 v: N& P7 T. E咁你要檢討下啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2009-10-5 02:49 發表
3 A. w, {* t$ }" E0 M# I5 H% _. v' ^8 J; P% Y+ M8 F
% [) r( \( I- i0 D; w: M  ^/ d
但我諗個個人應該唔係打緊...
9 \- M. w8 T. o# q( ?+ t- l軒仔就可能會打打下分心

25 12
發新話題