發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-12 11:17 發表

打左手果條友 , 許起碼要讓 8 分先有d基會
我左手都ok ga bor, 幾時用左手同我打番場
最多唔洗你讓分la

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-12 11:23 發表

果條友叫 尖屎   , 我用橫板啦
岩岩轉?  我橫板都ok bor

引用:
原帖由 瑤瑤 於 12-4-2008 10:44 發表

喂...咁你爭我好多錢   
你係我私人助理
無錢收架

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-12 11:10 發表

咁你打嬴我 3 個保鑣先啦   
我 mo G 格 做Yiu Yiu 保鑣....

咁你做保母 la
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-12 12:00 發表
咁你做保母 la
保母 doe OK ga.....

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-12 16:26 發表
做佢男朋友啦(講笑)
講笑 ho la....I don't want to become HKTTF's public enemy #1  

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-12 16:30 發表

講笑 ho la....I don't want to become HKTTF's public enemy #1  
我唔系你敵人
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

aa 私片局

好開心......同 aa 私片呀.........
嘩...aa 買左塊新板...好爆呀

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-13 10:48 發表
好開心......同 aa 私片呀.........
嘩...aa 買左塊新板...好爆呀 liness" />
I want to 私片 with aa too....

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-13 08:00 發表

I want to 私片 with aa too....
要憐香惜玉呀!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-4-13 11:35 發表

要憐香惜玉呀!
always 憐香惜玉 gei...

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-13 08:12 發表

always 憐香惜玉 gei...
占士先生, 咁您與她打時要以0比8開始, 咁就好明顯憐香惜肉喇!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-4-13 11:46 發表

占士先生, 咁您與她打時要以0比8開始, 咁就好明顯憐香惜肉喇!
0:11 doe ok la...

aa 好犀利家..邊使你讓咁多

死火

哎....睇漏左 d 野....死...後果可能可大可小

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-13 08:59 發表

0:11 doe ok la...
咁讓法佢更加唔高興!

唔開心

琴日跌左條花花橡筋响九龍公園, 唔知去左邊

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-21 13:33 發表
琴日跌左條花花橡筋响九龍公園, 唔知去左邊
你打番比d場地阿叔,可能搵到wor...

發新話題