發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-19 11:00 發表

就2月2日啦...
果日晏晝都應該 OK o既.......:lol

希望你捱到夜晚, 到時先會見到你

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 11:17 發表

果日晏晝都應該 OK o既.......:lol

希望你捱到夜晚, 到時先會見到你
果日晏晝我會到, 不過唔使等我喇, 我捱唔到夜晚..應該好快走得..
因為對手太強.  真的好強.  而且非常好氣勢的..
首先要過一位老友(都未知過唔過到), 再次過兩兄弟, 兩個都俾上次元旦盃時的浩仔更快,更狠, 更穩, 更準, 更持久....
就算過到個細佬, 就會對佢大佬.  
一定無運行..死路一條..:'(

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-19 11:29 發表

果日晏晝我會到, 不過唔使等我喇, 我捱唔到夜晚..應該好快走得..
因為對手太強.  真的好強.  而且非常好氣勢的..
首先要過一位老友(都未知過唔過到), 再次過兩兄弟, 兩個都俾上次元旦盃時的浩仔更快,更狠, 更穩, ...
都係果句啦...睇果日狀態....波係圓既...!! :lol
你 number 幾號呀??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 11:33 發表
都係果句啦...睇果日狀態....波係圓既...!! :lol
你 number 幾號呀??
我打 場數係 MB25, 14:40PM
睇狀態 : 無乜狀態, 嘻嘻
波係圓 : 所以有規律, 唔會有突發事.  除非整凹佢啦....:lol

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-19 11:41 發表

我打 場數係 MB25, 14:40PM
睇狀態 : 無乜狀態, 嘻嘻
波係圓 : 所以有規律, 唔會有突發事.  除非整凹佢啦....:lol
先生, 加油 ! :loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 11:48 發表
陳先生, 加油 ! :loveliness:  
多謝!  不過我都無壓力.  因為有壓力都無用.  點都死...
除非唔番工日日苦練8個鐘, 可能會有奇蹟...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-19 12:11 發表

多謝!  不過我都無壓力.  因為有壓力都無用.  點都死...
除非唔番工日日苦練8個鐘, 可能會有奇蹟...
明白呀...只要樂在其乒乓中便可...:loveliness:

add oil add oil

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 12:28 發表

明白呀...只要樂在其乒乓中便可...:loveliness:  
我打波一向都好enjoy.  所以都"專登"打多幾球來回.  唔會一板打死人, 又唔會一板俾人打死.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-1-19 12:33 發表
add oil add oil
加咩油呀? 呢排d人興 芥花子油播...:lol

多謝先!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-1-19 12:36 發表

我打波一向都好enjoy.  所以都"專登"打多幾球來回.  唔會一板打死人, 又唔會一板俾人打死.
咁樣打波先有娛樂性, 唔係下下...食發球....好快玩完....雖然嬴波, 但唔會有掌聲....( 豈碼我唔會拍 )

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-19 10:37 發表

等我睇下我個 schedule 先...再話你聽.....或者搵日一齊做裁判前後既時間 ?! :loveliness:  
2月2日妳做到幾點呢??

哎呀~~
2月2日我約左班同事打羽毛球
諗住叫埋你
你要做umpire:L

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-20 00:27 發表

2月2日妳做到幾點呢??
我做夜晚果場呀.....

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-1-20 10:43 發表
哎呀~~
2月2日我約左班同事打羽毛球
諗住叫埋你
你要做umpire:L
你打幾點呀? 夜晚我唔得...
不過你記唔記得我地 2月3號的約會呀???

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-21 10:49 發表

我做夜晚果場呀.....
咁可以過來搵妳食野哦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-21 10:56 發表

你打幾點呀? 夜晚我唔得...
不過你記唔記得我地 2月3號的約會呀???
有約會.......我 ....我...............can't come :loveliness:

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-1-21 13:39 發表

咁可以過來搵妳食野哦
做乜你果日唔做呀?

我今日遲到呀 !!

:Q

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-1-22 09:25 PM 發表
:Q
咩野遲到呀 ? :)
返工遲到 ? 咁咪要請d同事食飯 ? :o

發新話題