發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 20:12 發表

聽晚食住傾啦:lol

都係果句,明晚有出席者優先款待;P
輝輝!! 我又去!!!!:loveliness:

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-12 20:55 發表

輝輝!! 我又去!!!!:loveliness:
預你倆位 OK:handshake

初七 - 新年球局

好開心既一個球局.....有利是豆.......:loveliness:
嘻嘻..同輝 sir 打了一舖 6 分 4...好耐無聽過呢個計法啦.....好似小學生時先用.......:lol
哈哈..貼在車上的 Benz logo 貼子...呢 d 咪叫可愛囉.......唔準再笑我 !! :P

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-14 01:16 發表
好開心既一個球局.....有利是豆.......:loveliness:
嘻嘻..同輝 sir 打了一舖 6 分 4...好耐無聽過呢個計法啦.....好似小學生時先用.......:lol
哈哈..貼在車上的 Benz logo 貼子...呢 d 咪叫可愛囉.......唔準再 ...
果然天真瀾漫;P

天真

又開記者會?:lol
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

我唔要天真......:Q

啊!天真是昨天的妳.,所以.......................:L
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

2/14 & 2/15 & 2/16

送走情人節...之後果日覺得做左好多野...六點幾走..可以食個飯....睇場戲....唔覺意買埋衫...打波...食糖水... " Enchanted "...好睇.......欣賞編劇諗頭..歌好聽..要買 sound track......今日...節目都好豐富......攰攰攰......明天還有個羽毛球比賽.......噢.......

2/17 勝利全港羽毛球雙打聯賽 - 開波啦

今日响林士德體育館比賽.....不過之前聽都未聽過呢個場館.....:L
其實今日我無落場比賽...太攰...狀態唔好....只做裁判...我下場先打..但我隊就輸哂.....對住一班學生隊...個個都大把氣大把力..又好技術...無得打..加埋我地又無咩練波...而且又緊張....不過都係至在打下波....開心下.....比賽完左有好多吉場比我地打.....仲搵左對手車輪轉打左幾場...真係好攰啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-14 09:53 發表
別太傻;P

懶散

年後...已經返左成個幾星期工啦...感覺還是很懶散....要提起精神

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-14 09:53 AM 發表
妳唔要天真 ? 唔通妳要傻 ?

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-2-22 21:52 發表

妳唔要天真 ? 唔通妳要傻 ?
本身就是有點傻氣......

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-22 09:53 PM 發表

咁妳而家決定左做"天真"定係"傻"先....?
不過妳10:00pm仲唔放工....(我覺得係傻囉)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-22 21:53 發表

點傻法???

簡易乒乓球比賽

做死人既比賽..晨咁早 8 點開波.....7點幾要去到準備......到5點幾先走.....
全部小學生比賽......但水平好參差...有 d 波都唔識開.....真係攪到自己都亂哂...唔知點咁...都係寧願做番高水平 d 既賽事......
不過見到 d 小朋友好可愛...都好開心.....

咁是否今年有計劃 ........

警訊

星期日果日無意中睇到警訊...其中一 part 節目介紹一 d 新成員....竟然見到我個大學同學.....而家係元朗區某見習督察..當年畢業..聽聞佢考唔到...今日佢終於得左啦...恭喜佢 自少已經立志要做警察..而又可以夢想成真..真係好...

你既夢想又有無實現到??

發新話題