發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

抽籤

本會無論大大小小比賽, 都係由我抽.......好好玩

3/15 BBQ

果日天氣好好.....一大班人燒野食....好開心....
阿源原來煮野食有一手...唔似得 d 人咩都燒到焦哂.....
Joey 正傻婆......大笑姑婆
貓仔仔..好得意....又醒目....又靚仔....一下 backhand 姿勢..已經迷到我啦

邊個燒到焦哂 ar ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 01:20 發表
邊個燒到焦哂 ar ??
J & G

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 01:21 發表

J & G   
Johnny and Gary???  'cause the J cannot be me 'cause i wasn't there....

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-18 01:21 發表

Johnny and Gary???  'cause the J cannot be me 'cause i wasn't there....
你响到可能成個爐比你燒埋......唔使玩

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 01:23 發表

你响到可能成個爐比你燒埋......唔使玩   
no wor..I usually let the girls 燒 for me...I just use my charm and can get the food without doing any work....

J and G
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-18 01:25 發表

no wor..I usually let the girls 燒 for me...I just use my charm and can get the food without doing any work....
咁你餓死都得啦.....

you won't let me 餓死 gei.....

3/18 在大陸過夜

今晚留响廠過夜....晚上出去食飯....去左一間食日本燒烤...$ 150 任你食, 任你飲...
裝修靚, 地方乾淨, 食物 OK, 將會又係我地另一個飯堂....可惜..唔可以成日去...因為一定會食得好飽...今晚我地4個人就食左人地 3 個鐘...做我地生意一定無得賺 ..嘻嘻  
而家自己一個响宿舍間房到...剛剛整左無線上網...試下...OK 喎...比平時的速度有過之而無不及..唔錯

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 21:19 發表
今晚留响廠過夜....晚上出去食飯....去左一間食日本燒烤...$ 150 任你食, 任你飲...
裝修靚, 地方乾淨, 食物 OK, 將會又係我地另一個飯堂....可惜..唔可以成日去...因為一定會食得好飽...今晚我地4個人就食左 ...
瑤女, 是否在老深較入的地方呢?

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-19 00:52 發表

瑤女, 是否在老深較入的地方呢?
食野既地方 -- 東莞 13 碗

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 21:24 發表

食野既地方 -- 東莞 13 碗
請問是否比虎門入很多的呢?

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-19 00:55 發表

請問是否比虎門入很多的呢?
應該係...我都唔太熟

記住下次北上完搵我
我帶你去上水食好野

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-3-24 06:13 發表
記住下次北上完搵我
我帶你去上水食好野
好呀..一於呢個星期啦...我打比你呀

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-24 14:20 發表

我都想豬有乜好食喎
咁搵埋你同老佛爺 & 痴線仔齊齊撑枱腳

發新話題