發新話題

【瑤瑤】比賽規則 - 版主

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-24 14:30 發表

北毛 .. 痴線仔 都矛乜好介紹 .. 大舖 食野仲隱陣 d
痴線仔唔知掟...咋

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-24 14:38 發表

許係    戇事吹尼仁    丫嘛 .... 北毛許鬼知訂咩
咁咪等 aa 帶路囉...嘻嘻

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-18 01:21 發表

J & G   
港產新品牌

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-24 14:13 發表

好呀..一於呢個星期啦...我打你呀   
May I join?  

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-3-24 06:13 發表
記住下次北上完搵我
我帶你去上水食好野
我又去

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-24 14:55 發表

May I join?  
山長水遠喎....咁使唔使 book 個場比你同 aa 私片

但我都係要問左 aa 先..或者佢想同我燭光晚餐 !!

Gaw gay???

又病了

琴日去左間酒店式醫院睇醫生..比左個酒店式既收費...食完藥好似好番好多喎..跟住就走左去乒工廠...跟手過埋去新界月賽睇波....食宵夜...再打 snooker, 麻雀, 啤排...然後晨早打番場乒乓波...以為自己係鐡人....原來唔係既...訓左2個零鐘...,再去埋今日九龍月賽...哎呀...而家又好唔舒服啦.....食藥然後即刻訓.......希望聽日一早起身既時候會好番啦...唔係就.....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-25 00:22 發表
琴日去左間酒店式醫院睇醫生..比左個酒店式既收費...食完藥好似好番好多喎..跟住就走左去乒工廠...跟手過埋去新界月賽睇波....食宵夜...再打 snooker, 麻雀, 啤排...然後晨早打番場乒乓波...以為自己係鐡人... ...
妳咁樣玩法,乜人都病啦!!!!!!!

你咁玩法鐵人都病啦
小心身子喎

take care ar....

我都係岩岩好返咋
現在是流感高峰期
大家都要小心呀

謝謝提點!

引用:
琴日去左間酒店式醫院睇醫生..比左個酒店式既收費...食完藥好似好番好多喎..跟住就走左去乒工廠...跟手過埋去新界月賽睇波....食宵夜...再打 snooker, 麻雀, 啤排...然後晨早打番場乒乓波...以為自己係鐡人... ...
你說那間酒店式的醫院叫什麼名字?

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-3-24 06:13 發表
記住下次北上完搵我
我帶你去上水食好野
我報名 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
你要小心, 今日有無吃飯才來 ??
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-25 01:39 發表

你要小心, 今日有無吃飯才來 ??
所以琴日唔敢行咁近信信

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-3-25 01:03 發表

你說那間酒店式的醫院叫什麼名字?
仁安

發新話題