發新話題

【防守王】狂飆版主

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-26 06:30 發表
今年聖誕, 都無出過去睇燈熄. 唯一見過最得意既, 就係佢啦!

嘩, 個燈飾提早應埋個鼠年喎, 可以放兩個多月唔使拆.:D

引用:
原帖由 防守王 於 2007-12-22 07:59 發表
太子警署對面食米線. 見到兩隻巨獸...........................
佢地咁樣衰:Q , 相信主人是狗痴一名!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-26 10:12 發表

佢地咁樣衰:Q , 相信主人是狗痴一名!
果兩隻野, 真係嚮太子區, 人見人愛!! 不過呢期又出現左一隻柴犬, 都好受歡迎!

今晚我地清乒隊終於打開勝利之門!!!!!

我地清乒隊既a華準備撲殺!!!

兩大新進邪氣人物..............見到都想打佢地!

大家打波比賽事小, 賽後飯局加聯誼先至係目的!!!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

恭喜!恭喜!:handshake :handshake :handshake

再多謝輝Sir 夜媽媽都要車隊友返屋企.........我感激到想喊!

弓起防兄果日重挫 我隊所有主力

搭地龍見到架一丁車!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-25 12:42 發表
弓起防兄果日重挫 我隊所有主力
咪玩啦!! 我都未能同你一戰!!

你同我打, 賽果未一樣.....唯一不同是果晚我唔洗吃宵夜, 因為已有 三蛋 in my hand

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-25 14:40 發表
你同我打, 賽果未一樣.....唯一不同是果晚唔洗吃宵夜, 因為已有 三蛋 in my hand, 我會送比你!
我知你打左錯某D字. 已幫你改返啦!!

防少俠果然好文采

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-25 16:08 發表
防少俠果然好文采
收左你封利是, 點都要擦下鞋既

早兩日坐車返工時, 見到架硬野...................

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-2 15:30 發表

幅圖有無輝Sir ??
有呀, 自己估!!!??

好邪

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-3 09:29 發表
好邪
車"o太"鬼. 哈哈!!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-3 08:52 發表

後面有鬼 liness" />
唔怕, 搵車公鎮一鎮佢!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-7 19:44 發表
我知啦,係肥肥地,幾令仔個個
錯, 唔係幾靚, 輝蛇係最靚仔果個....

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-7 16:58 發表
同意,佢有食煙 ?
您見到佢有食煙咩?!

發新話題